arnoldun ve bütün filmlerinin çok büyük bir hayranıyım ama bu filmde öyle saçma bir sahne varki aklımdan çıkmıyor:) arnold şeytanla savaşmaya gidecek, gidiyor önce karakola ne kadar silah mermi vs varsa donatıyor kendini. iyide karşında normal bir adam yokki resmen şeytan var mermi işlermi:) şaka bir yana bu filmi severim arnoldun son iyi filmi belkide...
Gerçekten Arnoldun güzel filmlerin den biri.Her nekadar bu safer ki düşmanı birazda ha farklı bir olgu olsada kendi çözümünü kendi yapıyor ve galip gelmesini biliyor
Ewet kabul ediyoruz Arnold iyi oyuncu değil belki. Ama biz Arnold hayranları için bi filmi izlemek için yek sebep onun rol almasıdır. Senaryo, yönetim önemli değil. Yoksa Commando yu severmiydik
sinema dünyasının bir takım kehanetleri izleyerek oluşturduğu filmlerden birisi ve de en başarılı diyebilirim arnold un oyunculuğunu gerçekten çok beğendim kurgulama ve işleyiş teknikleri de gayet iyidi başarılı bir prodüksyon mutlaka izlenmeli diyorum
bu filmde sevmediğim iki sahne var birikızın şeytanla rüyada beraber olması ve sonunda şeytanın yaratık olması sanki filmin bütün çekiciliğini götürüyo ama gerçekten bu tip filmlerde kolay rastlanmayacak derece güzel bi aksiyon ve tabiki arnold 10/7
kim ne derse desin aldırmayın.harika bir film.beni çok etkilemişti vizyonda olduğu dönemde.arnold rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.hala izlemediyseniz sakın kaçırmayın..