Gamze K
1 değerlendirme
7 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Müslüman bir devlet olarak Rusların açıklığını bu denli göstermeniz ve erotik sahnenin alelade gösterildiği ve bunun için herhangi bir yasak konulmadığı için turk sinema yonetmenlerini tebrik mı etmem gerekiyor ?. Yeter artık baskalastiginiz çektiğiniz filmler zaman kaybı ve mide bulandırıcı olmaya başladıKonu yu irdeleyin sözümüz yok ama bu denli hem açıklığın olduğu hemde konunun yarıda kesildiği ve kardeşini adice öldüren doğunun soğuk konusunu ele almak yerine o insanların hayatlarını her koşulda nasıl muhafaza ettiğini konu alin . Çocuklar izliyor filmi ve gerçekten iğrenç ötesi algı oluşturuyorsunuz . Vazgeçin bundan . Doğu ekspresi ile yolculuk yapalım dedik ailecek suan bu filminiz mide bulandırıcı bir izlem yarattı. İzleyici olarak gerçekten bu tür filmlerin yasaklanması tarafindayim .
Verilen mesaj açık hepsi bir bir biçimde ailelerinin yaptıklarını yaptı. Ve nihayetinde yine bir kadın için cinayet işlendi. Burada Rus kadınlarının çilesinden çok kendi kültürümüzdeki kadınların yaşadığı gerçek sorunlara değinilmiş. Finalde ise dul kalan yeni bir gelin, babasız kalan çocuklar. Keşke herkes izlerken payına düşen dersi alabilse ama hiç sanmıyorum.