Kaçak Gelin
3,8
Kaçak Gelin hakkında görüşlerin ?

SuzAnna D.
SuzAnna D.

16 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Usta oyuncu Rechard Gere hatrina izlemedigim filmi yok!..Ve yine alkislanacak bi oyunculuk!..Filmin basi degilde sonu cok guzel baglanmis,;"mutlu son" ve Marc Marc Anthony'nin U Sang To Me sarkisi ile kalbime dokundu!..Kesinlikle izlenmeli en azindan Sevgili Rechard Gere hatrina!..
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
bu fılmı kac kez ızledım hatırlamıyorum ızlemeyen kalmamıstır sanırım kaldıysada ne duruyosun cabuk ızle Julia Roberts ve Richard Gere ınanılmaz oyunculuk ve uyum sergılemısler sıddetle tavsıye ederım tam arsıvlık
kemerlee
kemerlee

5 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Herkez Garry Marshall, Robets ve Gere üçlüsünü tekrar bir arada görünce yeni bir Pretty Woman izliyeceğini düşündü ama basit senaryosu bir çok klişesi Gere'in kötü performansıyla ortalama bir romantik komediden öteye gidemedi.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Gere ve Roberts ı, dokuz yıl aradan sonra, tekrar bir araya getiren tatlı proje...
ehlikeyif
ehlikeyif

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Filmin puanına şaşırdım açıkcası. Bu film bence türünün başyapıtı olabilecek kadar güzel. 10/10
zeynepzynp
zeynepzynp

12 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
severim bu filmi:)
semahos
semahos

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok çok güzel bir film eğlenceli bir romantik komediydi.
Sanırım 4-5 defa izlemişimdir .ricard gere e zaten hayrandım iyice hayran olmuştum juliaya da aynı şekilde.evlilik teklifi çok çok tatlıydı.düğünleri çok hoştu bence olması gerektiği gibiydi.
angelusra-b
angelusra-b

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle cok güzel bir romantik komedi...bu filmi 5 sene oluyor izleyeli bu yüzden fazla hatırlamıyorum..ama kesinlikle begendigimi hatırlıyorumm..Julia robertsin durmadan kacması onu durdurmaya calışmaları felan cok hoşuma gitmişti..:)
mehtap6
mehtap6

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hoş bir romantik komedi.oyuncular çok sıcak ve tatlılar bence.zevkle izlenebilen bir film.
ruzgar-0007
ruzgar-0007

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hoş vakit geçirmek isteyenler için son derece uygun romantik bir aşk filmi, elbette daha iyisi olabilirdi ama oyuncular daha iyisini aratmayacak kadar güzel iş çıkarmış.
hafize-2005
hafize-2005

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güzeldi valla.. konu olarak ilgimi çekmişti ve tabiki oyuncuları :) ama bekleneni veren bir film bence :) izleyin derim bende...
odinhan
odinhan

6 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Julie Roberts'ın sevimliliği ile izlenmeyi hak eden bir komedi.

10/7
blueviolet
blueviolet

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film,senaryosu ilginç,biraz sıradışı ama başarılı bir film.Oyuncular da çok iyi,julia ile richard çok yakışıyorlar .
miroozkan87
miroozkan87

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
anlamlandıramadığım bir çok sahneye sahip bir film...neden sorusunu her sahnesinde sorabilir vede bir cevap alamazsınız ilginç...koş lola koş :D
sevgikuşu
sevgikuşu

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
ben çok beğendim.oyuncular süperdi.konusu çok güzeldi.içinde derin anlamlar taşıyor sadece suçun kaçanda olmadığınıda anlıyorsun.harika romantik bir film.izlerken çok keyif aldım.izlemenizi ısrarla tavsiye ediyorum:)