ogecoker
21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tüm zamanların en iyi bilimkurgu filmi...ilk filmde zaten harika bir konu yakalanmıştı ve bu konu üzerine oturtulan ikinci film kesinlikle harika serinin en iyisi
bilimkurgu ve macera gibi sinemanın en önemli iki türünü böyle başarıyla harmanlayan zaten james cameron dan da başkası olamazdı herhalde.yönetmenin çevirdiği her film bir sonraki için çok iyi bir referans gerçekten.
James Cameron'ın yazıp yönettiği bu devam filminde Cameron biryandan ilkinde olduğu gibi Scott'ın izinden giderek bizi germeyi başarırken,bir yandan da kendi tarzını oluşturarak hiç durdurak bilmeyerek baştan sona bir aksiyonun içine atıyor.Aliens özellikle finaldeki Kraliçe yaratığın gözüktüğü sahneler mükemmel.Alien Bilim-kurgu-gerilim ve koku türünün gelmi geçmiş en iyi yapımlarından.Bu seriyle efsaneleşen Sigourney Weaver'ı unutmamak gerek
Daha ziyade Titanik ve Terminatör2 ile tanıdığımız Cameron’dan kült bir film.Bilimkurgu-gerilim sineması adına zamanının imkanlarına binaen adeta devrim sayılabilecek bir film.Serinin tartışmasız en iyisi...(mamafih günümüzde dahi böyle filmler zor yapılıyor...)
terminator ve titanic gibi kült filmlerin yönetmeni olan cameron'dan bir kült daha. geç öğrenmeme rağmen genede iyi ki öğrendim.Bir arkadaşım ısrarla bu filmi almamamı söyledi amam ben yine de aldım ve memnun kaldım. serinin bence en iyisi. O arkadaşım bana 4. al demişti ama ne tesadüfki o da en kötüsüymüş. Alien 2, terminator 2'den sonra en iyi devam filmi bence...
ben bu gune kadar boyle muhtesem bir film seyretmedim ve bir daha da seyredebilecegime pek inanmiyorum .bu filmi izleyip de begenmiyenlere de ayrica cok sasiyorum .izleyemiyenlere de siddetle tavsiye edilir cunku bu film hicbir filmle kiyaslanamaz bence :)))
Selam Arkadaşlar,Ben de alien serisine bayılırım ama alien -2’yi pek sevmem.Neden derseniz,1 ve 3. filmlerde yaratık tek ve inanılmaz hızlı hareket ediyor.Biz onu öyle tanıdık,görünmemezliği,yakalanamayışı,sabun gibi kaçabilmesi onu korkunç yapan özelliklerin başında geliyor.Ama ikinci filmde hepsi uyku hapı almış gibi miskin miskin dolaşıyor.Bu sebeple ben aliens’ı pek sevmem.Halbuki mekan olarak,konu olarak çok iyi bir malzeme var ama o yavaş hareket etmeleri yok mu beni delirtiyor :o((
yabancı sinemada başarılı bulduğum 2 yönetmeneden bir tanesi Cameroon. Bütün filmlerini izledim.ve her filmde adam bir çok unsuru kusursuz sayılabilecek yönetimle sergiliyor.filme gelince ilk film baya bir germişti.Bence 2. film ilk film kadar germiyor.ama aksiyon ve tempo olarak ik filmi geride bırakır.serinin 3 filmi de çok iyi.başarılı bir seri yani anlayacağınız.Wevaer da ayrı bi güzellik katmış filmlere.