piranha-online
10 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
İşte American Pie budur arakadaşlar valla nedense 3. film çok berbat ve kötü yapılmış buldum nerde bu 1. film deki gibi güldürücü komik sahneler...En iyi en güzel gençlik komedi filmlerindendir bence American Pie(3. film hariç)... 1. film : 8/10, 2. film : 7/10, 3. film : 2/10...
son zamanlarımn en iyi gençlik komedileerinden..çok komik güzel sahneleri vardı bence diğer bi gözle bakıldığında insannlar bu filmden(özellikle gençlik çağında olanlar)çok şey çıkarabilirler...hem öğretici! hem kommik
iyi bi genclik filmi ben 7 werdim(1 puani blink182'da filmde oynadıgı ve soundtracklarından birini yaptıgı icin...)bi de blink182 fanlarının mesajlarını bekliyorum
beni gülmekten yerlere yatıran ender bi film.ya gercekten cok hoş film yapmışlar özelikle sex'in ne anlam ifade ettigini anlamaya çalışan cocuklarla cok daha komik olmuş:)) şuan bile gülüyorumm.
bende filme önyargılı gitmiştim ama çıkışta hiç de öyle değildi yani süper bi komedi ayrıca çok doğal :))ehuehe hele şu babası deli etti beni çocuğun zuhaha:))