4,2
CM101MMXI FUNDAMENTALS hakkında görüşlerin ?
5 Ocak 2022 tarihinde eklendi
👍👍 Cem Yılmaz bir stand up ustası. Gerçekten çok komikti gül gül öldüm. Ben bu stand upı sinemada izledim. 🍿🍿🍿🍿🍿🍿 Başka söylenecek bir şey yok. Gidip izleyin. Cem Yılmaz yine yapacağını yapıp harika bir iş çıkarmış, bana da tavsiye etmek düşer.
7 Mart 2015 tarihinde eklendi
izlemeyen kalmamalı.gülmek ruhumuzun ilacı.süre nasıl geçiyo anlamıyoruz
26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Komedi alanının ilk 3 büyüğünden biri olarak gördüğüm Cem Yılmaz'dan çok güzel bir şov. Mümkünse sinema filmeri yapmayı bırakıp bu alandan çıkmamalı. Filmlerde kaliteyi tutturamasa bile bu alanda rakibi çok az.
17 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Yılmaz’ın gösterimi ile komedi-show diye yeni bir sinema alt türü ya da gösterim türü başlayacak diyebilir miyiz? Fundamentals’ın yakaladığı ticari başarı, diğer yapımcıları ve komedyenleri de harekete geçirecektir ama Yılmaz’ın mizahi gücüne yakın bir performans göstermek yoğun emek ve beceri istiyor.

Yılmaz, gündelik yaşamda performans sunumlarını ve oyun hallerini, Pişekar olarak toplayıp, nadasa bırakmaya devam ediyor, sonra ekip, seyirciye sunmaya devam edecek.
13 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz her zaman ki gibi muhteşem. Ancak eğer bu bir film ise seyirciye saygısızlık yapılmış çünkü bu bir show, banttan show izliyorsunuz. Bu showu film diye sinema salonuna getirince Cem Yılmaz'ın bir açılış ve kapanış ilave etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
3 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Gerçekten Türkiye'de bir numarasın. Şahanmış, Ataymış,Beyazmış, Okanmış, Yılmazmış ve diğerleriymiş hepsi senin yanında solda sıfır. Sen zeki ve yetenekli bir adamsın. Bu kadar diyorum.. O kadar güldüm ki, anlatamam... Helal olsun , alnının teriyle ananın ak sütü gibi helal kazanıyorsun. Hayranım.
2 Şubat 2013 tarihinde eklendi
cem yılmaz yapar da kötü olabilir mi? sadece komedyen değil büyük bir sosyolog ve filozof kendileri 9/10
1 Şubat 2013 tarihinde eklendi
vizyon filmler sinema ile aynı anda hd kalitede online izle salon-34.com şimdi tıkla..
27 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Gülerken yıkıldıgım bir derlemeydi.İzlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederim.
26 Ocak 2013 tarihinde eklendi
gerçekten ama gerçekten cem yılmaz bu işi biliyo salonda geçen her saniye kahkalla geçti gerçekten gidip izleyin cem yılmazın muhteşem fundamentalsını)))))))))))))))))
13 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Bugün izledim ve başından sonuna kadar bütün salon eksiksizdi ve herkes gülüyordu hiç düşünmeden gitmenizi tavsiye ederim
11 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Amaç: Gülmek. Sonuç: 2.5 saat boyunca kesintisiz kahkahalar. Cem Yılmaz'ı bu tarihte kalkıp da baştan anlatacak, baştan tanımlayacak halimiz yok. Muhteşem gözlem yeteneğini kültürüyle birleştirerek kalifiye espriler yapıyor. Uzun yıllardır olduğu gibi, bizlere de koltuklarımıza kurulup bu adamın zekasına hayranlık duymak ve keyifli vakit geçirmek kalıyor. Bu sefer öncekilerden farklı olarak perdeye bir stand-up gösterisini yansıttı. Işıklar kararınca, eğer girdiğiniz salon da dolu ise, koca perdede onu izlerken adeta gösterisindeymiş gibi hissediyorsunuz bir nebze de olsa. Bir haftanın yorgunluğunu sevdiklerinizle Cem Yılmaz'a giderek atmak gerçekten yerinde bir tercih olur.
10 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Keşke canlı canlı gösterisine gidip izleseydim dediğim bir şov'du. Cem Yılmaz'ın attığı her adımda,ciddi manada kalite var. Hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. İnanılmaz güzel konulara yaptığı eleştirilerle, "kesinlikle doğru diyor " dedirtiyor... Bu nedenle kendisini bir değer olarak görüyorum...Kesinlikle izlenilmesi gereken bir çalışma bu da.
8 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Cem Yılmaz'ın olgunluk dönemi gösterisi denebilir. Özellikle kadın-erkek ilişkileri ve Türklerin kendine özgü davranışları üzerine yapmış olduğu espri ve tespitler çok iyiydi. Kısa bir süre sonra şovundaki bir çok replik fenomen haline gelecektir. Dvd'sini ve ekstra bölümleri merakla bekliyoruz.

spoiler: Hi-guys
17 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Müthiş! Filme 3 kere gittim ve hiç sıkılmadan izledim filmi. Son zamanların en eğlenceli filmi. Kakabüs, pasaport, little little right in the middle, gurme, yabancı dil, teknoloji... hatta bütün filmi sayabilirim eğlenceli kısımlar için. Muhteşem. Mutlaka gidin, sinemada, internette, DVD'de herhangi bir yerde bu filmi izleyin! Hani film değil, stand-up şovu diye tedirgin olmayın. İzleyin! Kaçırılmaması gereken bir film! 4.5/5