Çalgı Çengi İkimiz (Çalgı Çengi 2)
    Çalgı Çengi İkimiz (Çalgı Çengi 2) hakkında görüşlerin ?

tugce b.
    tugce b.

2 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    ne konu var ne hikaye ne amaç bu kadar ahmak bi fılm olamaz. 2 saatımı yedınız. saçma bıle dıyemıyorum ne dıcek ..ne desem az kalır
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

22 Ekim 2022 tarihinde eklendi
    iki düğün şarkıcısının mafyayla imtihanı. Ahmet kural ve diğer başrol oyuncusunu sevmiyorum ben. Onların dışında oyunculuklar. Komedi kadro güzel. Sürükleyicilik seneryo başarılı eğlencelik türk komedisi.
    Barlibar
    Barlibar

13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
    İkinci filmi daha iyi olur ümidiyle izlediğim ancak ilkinden çokta farklı olmayan, vasatın altında bir komedi filmi oldu benim için. İlk filmi çok düşük bütçeyle çektik vs dediler ancak bu filmde bütçeleri vardı ama bir tık ilerleme yok. Buradan şunu anlıyoruz ki filmin başarısı doğrudan bütçeye bağlı değilmiş.
    Gürkan A.
    Gürkan A.

12 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
    birinci filmin gölgesinde kaldı bence izlenmezse birşey kaybedilmez extra zamanınız varsa izleyebilirsiniz birinci film ile bağlantılı önce birinci filmi izlemelisiniz
    Mert H
    Mert H

14 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
    İlk filmin tadını veremeyecek ve yerini dolduramayacak bir film. Beklentilerin artmasından mı bilmiyorum, bu filmde o tadı alamadım. Daha çok popüler kültüre oynayan ve buna göre şekillenen bir senaryo izliyoruz. Yerden yere vurulacak, "vasat" yorumu yapılacak bir film değil elbette. Ancak filmden ziyade, rastgele bir diziden bir bölüm izliyormuş hissi uyandırıyor. Şahsen beklentimin altında kalan ancak Türk komedi filmleri ile kıyaslandığında ortalamanın üzerinde bir film.
    arıkanfilm
    arıkanfilm

9 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Selçuk Aydemir, birilerine ayıp olmasın tüm ekip filmde oynasın diye Çalgı Çengi'nin ruhunu kaçırmış. İlk filmdeki tat 2.filmde maalesef yok. Ayhan Taş ve Burak Satılbol'un oyunculukları çok iyi olsa da bu filmin orijinal ruhunu bozmuşlar. Ekip kendi kapasitelerinin altına düşseler de film genel ortalamanın üzerinde.
    Amir Han
    Amir Han

6 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Bir film tuttuğu zaman genellikle devam filmleri çekmek yapımcıların kanında var. Ama her zaman öncülü gibi başarılı olamayabiliyor. Bu filmde olduğu gibi. Yine de keyifli saatler geçirme adına izlenir. Neticede işler güçler ekibinin yaptığı işler vasatın altına düşmüyor.
    martinscorsese
    martinscorsese

23 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    İlk film düşük bütçesine rağmen daha iyiydi. Bu bence iyi bir film değil ondan da öte komik değil. Bu ekipe yakışmadı.
    Birkan K.
    Birkan K.

27 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    6 yıldır hasretle yolunu gözlediğimiz Teyzemin evlatları nihayet 2. filmle beyazperde de. İlk film 59.736 biletli seyirciye oynasa da DVD, internet üzerinden ve Behzat Ç dizisi sayesinde kulaktan kulağa milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı. Bu tükenen yıllarda Selçuk Aydemir, Murat Cemcir ve Ahmet Kural çok yol katetti. Ve yaptığı diziler ve filmlerle Türkiye’nin beynimizi tokatlayarak güldüren oyuncuları ve senaristi oldular. Selçuk Aydemir’de bir çok yönetmende olduğu gibi aynı ekip ve oyuncularla yola devam ediyor. Çalgı Çengi İkimizde’de ilk filmde yer alan tüm oyuncuları koruduğu gibi dizilerde izleyenlerin gizli kahramanları Salih Abi, Sezai karakterleri ile sevdiği Burak Satıbol ve Ayhan Taş filmin lokomotif oyuncularından. İlk filmdeki sıcaklık ve amatör ruh elbette bu filmde yok. Ama en az ilk filmde olduğu kadar dünyadan gülerek uzaklaştırıyor bizleri. Yine eğlenceli ve abuk bir hikayenin içine alıyor bizleri. Bu film devam niteliğinde olduğu için mafya hikayesi süregelmeliydi belki. Ama komedi filmlerinde şu mafya zorunluluğu artık son bulsun lütfen. Selçuk Aydemir’de devam filmlerini bitirip şivesiz bir komedi filmi yapsın. Düğün Dernek’in 2 tamamen Ahmet Kural filmi olmuştu. Bu filmde ikilinin rolleri eşit dağılmış, sevdiğimiz atışmalar ilk filmde olduğu kıvamda. İlk filme göndermeler var, Salih ve Gürkan’ın düğün salonu konuşmaları yine efsane, bazalı . Selçuk Aydemir best of yapmaya çalışmış, tüm işlerinde en çok tutan karakterlerden bir çeşni yapıp, filme her şeyi yerleştirmeye çalışmış ama bu filmin samimiyeti kaybetmesine sebep olmuş. Ben yine de eli ayağı düzgün bir komedi filmi izlediğim düşüncesindeyim.
    İpeka
    İpeka

14 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    Oyunculara bakılınca beklenti yükseliyor ama bukez olmamış sıkıcı bir komedi filmi bolca boş vakti olanlar izleyebilir yinede saygılar..
    Ahmet D.
    Ahmet D.

9 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    yahu 4 koltuğa totalde 60 tl ödeyerek film izlemek için 120 kişilik salonda bulunuyorduk..bu ne dedim uykumuzu getirdiniz resmen..gram güldüğünü hatırlamıyom salonda kimsenin..ve ender yaptığım şeylerden birini yaptım salonu filmin yarısında terkettim
    mehmet y.
    mehmet y.

8 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    Arkadaş bir film bu kadar kötü yapılabilir. Verdiğiniz paraya yazık edersiniz. Gülmek için gidiyorsanız Yüzünüzdeki gülme kasını hareket ettiremeyeceksiniz. O kadar para verince bitmesini yani gülmeyi bekledik. olmadı. KARDEŞ PAYI 10.Bölümü koyun daha fazla güler eğlenirsiniz.
    Pınar C.
    Pınar C.

7 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    Ben ilk defa Murat Cemcir Ahmet Kural filmi izledim.Gayet eğlenceliydi.İki kere izledim.Üçüncüye de giderim.Oyuncular çok sempatik.Bunu izledikten sonra önce çektikleri filmleri de izledim.Herkese tavsiye ediyorum.
    Duygu B.
    Duygu B.

6 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    Zoraki güldürme sahnelerde olmasa tebessüm dahi edemeyecektik sanırım. Fazlasıyla vasattı. Sadece verilen emeğe puan verilir
    Fatih Ç.
    Fatih Ç.

6 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    Ben hayatımda bu kadar iğrenç bir film görmedim insanın uykusu gelir mi ya komedi filminde gerçekten berbat iğrenç kesinlikle tavsiye etmiyorum yazıklar olsun