Ahmet Büke
3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
3 yakın kız arkadaşın aşk ve evlilik planları, abd esintili iyi bir romantik komedi olmuş sürükleyicilik çok başarılı oyunculuk sedef avcı dışında çok iyi.
Çok boş bir film. Birincisine göre daha yapmacık. Engin Altan'ın rolü dışında göze hoş gelecek hiçbir şey yok. Kızlar çok sahte, berbat berbat, yaklaşmayın derim.
İlki çok daha ayrıydı bambaşka güzeldi, gayet güzel olmuş sadece Yiğit karakteri bile yeter ama sinem kobal biraz oyunculuk dersleri alsa iyi eder çünkü hiç gerçekçi değil, yapay bir oyunculuğu var
İlk filmden daha başarısızdı. İlk film 650 bin bu 1.5 milyon seyirci çekti. Burada orantısal olarak bir haksızlık var. Sinem kobal yapay oyunculuğu ile baydı. Gürgen Öz filmin akıcılığını sağlamaya çalışan tek oyuncuydu. Gereksiz bir devam filmi olmuş.
birinci filmden çokta farklı değil aksine Gürgen Öz'ün o itici karakteri daha fazla gözüme batıyor, ve kesinlikle senaryo yerlerde, bu kadar maliyetsiz ve zahmetsiz, dizi çekmekten daha üstün bir meşakati olmayan ve yalnızca oyuncularla sükse yapmak isteyen yapımları desteklemiyorum ama şu da kesin ki böyle filmlere de ihtiyacımız var. Türk halkının yaşantısına hitap etmese de, Türk halkının ilgisini çekecek bir yapım.
Arkadaşlar sağolsun zorla götürdüler, filmde komedi adına 3-5 ergen esprisi dışında pek bir şey yok. Romantizm olarak da çirkin bi romantizm var, Cemal Süreya izlese şiir yazmayı bırakırdı o derece kötü.
bekarlığın cinsellikte sınırsız özgürlük olarak sunulması bi yana, evliliğinde bu sınırsızlığa sadece gölge düşüreceği izlenimini veren, eşler arasında aldatmanında sıradanlaştırılması ve normal karşılanması gibi gizliden mesajlar bırakan beyin yıkama filmi.
Güzel olmuş tek kelimeyle özetlemek gerekirse,klasik kadın-erkek ilişkileri eğlenceli ve yalın bir anlatımla ele alınarak izleyiciye aktarılmış.izleyin..
Filmi bugun izleme fırsatım oldu ve 1. filmden daha eğlenceli komik ve hareketliydi özellikle gürgen öz oyunculuğuyla tavan yapmış vaziyette filmi tek başına alıp gitmiş ve kendisini sevmesemde sinem kobal da kendisini bi hayli sergilemiş sonuç olarak bu film biraz amerikan pastası 3 ve birazda felekten bir gece filmlerinin karışımı diyebiliriz büyük beklenti içerisine girmeden izlerseniz keyif alırsınız iyi seyirler...