Çiya Taştan
13 Şubat 2013 tarihinde eklendi
süper mutlaka izleyin ben bu insanları anlamış değilim şu anda vizyondakilerden en güzeli bu film fakat en az izleyicisi olan filmde bu film. ben izleme gittim fakat salon bom boştu filmi 5 kişi izledik.
Filmin etkisi o kadar da iyi değildi. Daha iyi olabilirdi. Yani eğlenceli ama sönük. Özellikle sonunu daha iyi yapabilirlerdi. Hemen 1 dakika da olayı bitirmeye çalışmışlar. Fena değil. Filmin hem artıları, hem de eksileri bol. Siz isterseniz bunu internette ya da DVD'de veya bir halk sinemasında izleyin. Paranıza fazla kıymayın. 2.5/5
Sermiyan Midyat zaman zaman yukarıdaki gibi güzel sözler,kaliteli espriler çıkarsada(senarist olarak) film genel anlamda biraz fazlaca uzatılmış bir skeç havasında.Sinemada izlemeye değmez diye düşünüyorum.
Türk-kürt ayrımının yoğunlaştığı bir dönemde böylesi bir öğretici dram-komedi . Fazla beklentiler içine girilmeden gidip izlenmesi sonucunda, Demet Akbağ'ın oyunculuğu BKM oyuncularının emeği ve çok güzel seçilmiş film müzikleri ile çok beğendiğim bir film oldu.