Aslı T.
1 değerlendirme
30 Aralık 2012 tarihinde eklendi
acaba mı diye bir önyargım varken iyiki izlemişim dediğim bir film...Türk korku-gerilim için bir yüksek performanss vardı, oyuncular kesinlikle izleyenlere yaşanan gerilimi aktardılar..süperrr gerildimmm karnıma ağrılar girdiii...konu da hiç akıldışı değildi gerilim seviyorsanız kesin İZLEYİN .
Gerçekten izlediğim en sürükleyici filmlerden biriydi , eleştirmek için yorum yazılacak ise çok fazla bahane bularak filmi dibe çekebilirsiniz , film korku-gerilim sınıfında yer alabilir ama daha bence fantastik-gerilim daha uygun olur. Bir çok Türk korku filmi izlemiş biri olarak söylüyorum diğer filmler gibi konusuz , sadece korku sahneleri çekilerek yapılmış standart bir hâl alan filmler serisinden ayrı tutulması gereken bir film olmuş , izlemenizi tavsiye ederim , IMBD tarzı not vericek olursak benim notum 10/6
Türk sinemasının bu denli sürükleyici saçma sapan flimlerden sıyrılıp kendini gösteren izleten flimlerin devamını gelmesini cani gönülden isterim.flime gelince merak uyandıran gerek korku gerek gerilim türünde şiddetle tavsiye ederim.