kews K.
6 Mart 2015 tarihinde eklendi
Jude Law oyunculuğunu konuşturmuş. Hızlı akan , şaşırtan , hep pis hem duygusal , hemde aksiyon barındıran bir film. Dört duvar arasında geçmeyen hareketli , moda izleri olan film , ilk intibada sanki 70 lerde geçiyor izlenimi verirken , günümüz ingilteresine geçiş yapınca Dom iğreti kalır gibi oluyor , bize bunu unutturan da , 12 yılını hapiste geçirmiş olması. Kostüm ve makyaj , saç ve sakal tasarımı çok güzel. Bol küfürlü ama öyle bir adamdan da edep bekleyemezsiniz. Sıkılmadan izlenebilen bir film, hatta hakkını bulamamış gibi görünüyor.
Jude Law kesinlikle çok iyi oynamış ama filmi kurtarmaya yetmemiş. Sürükleyici değil, kopuk bir işleyiş var. Fazlaca boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz ama izlemezseniz de birşey kaybetmezsiniz.
bu kadar bol küfür ve uygunsuz içerik, abartılı ve yerinde olmayan, bir amaca hizmet etmeyen şekilde kullanılmış. senaryo iyi işlense ve çekilse bir kült olabilirmiş. ama bu hali ile tipik amerikan ingiliz karışımı sabun köpüğünden öteye gidememiş. kısacası hyal kırıklığı ve boşluk.