Top Gun
    Top Gun hakkında görüşlerin ?

Fatih Kartal
    Fatih Kartal

31 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
    Devam filmi çıkınca merak ettim ve ilk bunu izledim filmin bazı kısımlarında sürekli aynı şarkının çalması biraz daralttı ama yinede sürükleyiciydi ilki buysa ikincisini izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum güzeldi.
    Bir SinemaSever
    Bir SinemaSever

30 Nisan 2022 tarihinde eklendi
    Çok abartılan ama içi fazlasıyla boş bir film. Aksiyon sevenler ve bu tarz filmlerden hoşlanalar için "arşivlik" veya 'başyapıtın başyapıtı" olabilir. Ama benim için değil ne yazık ki. Ama yinede hakkını yemeyelim, bu tür bir film o dönemin şartlarına göre gayet kaliteli çekilmiş ve kendi çapında da ün yapmayi başarmış. Tom Cruise da gerçekten oyunculuğun hakkını vermiş. Ben bu filmi hazır boş vaktim varken devam filmi vizyona girmeden bir bakıp izleyeyim dedim. Boş vaktimi boşa harcamış oldum. Ama yine de Tom Cruise' un oyunculuğunun hatrı için 7/10.
    Ahmet Büke
    Ahmet Büke

26 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
    86 için müthiş film.. Esasında herşey çok basit gözüküyor ama.. Bir savaş pilotunun aşk ve havadaki başarısı.. Sürükleyici iyi film
    Mutlu çamlıyer
    Mutlu çamlıyer

26 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Top gun spoiler:
    ruslar ile ortak operasyona giren filmi var ben izledim harika bir film fakat bulamıyorum
    spoiler:
    Kayı Fotoğraf Stüdio
    Kayı Fotoğraf Stüdio

13 Mart 2020 tarihinde eklendi
    filmin çekilme amacı zaten amerikan ordusuna uçak pilotu alımı için yapılmış propagandadır bunu bilmelisiniz. ve evet döneminin en iyisidirki küçük yaşta olanlar bilmez..hakkını ister ver ister verme .. TOPGUN en iyisidir .. yapımcısı şimdilerde CSI miami newyork gibi kriminoloji dizileri çeken kişidir. ve yine tom cruise' nin ilk çıkış yaptığı tanındığı filimdir..
    Onur Hüseyin K.
    Onur Hüseyin K.

14 Aralık 2016 tarihinde eklendi
    Bilet almak için saatlerce kuyrukta beklediğimiz,bir dönemi bol yıldızlı yeşil montlarla ve motosikletle ve birde beni bana ver şarkısı ile geçirdiğimiz kaba saba bir amerikan propagandası bu film de hep kıskandığım Tom Cruise ^ ADAM HARBİDEN ÇOK YAKIŞIKLI ^ başrolde.
    Devamı:
    Burhan P
    Burhan P

24 Eylül 2015 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar sizlerden rica ediyorum bilmediginiz filmler hakkında lütfen yorum yapmayınız.Top Gun filmi başyapıtında başyapıtıdır.Filmleri degerlendirirken bugünün şartlarına göre degil,o günün şartlarına göre degerlendirin.Top Gun filminin ülkemizde fazla bilinmiyor olması başyapıt olmadıgını göstermez.Siz biliyor musunuz Amerikada her üç aileden birinin evinde hala Top Gun filminin afişi asılı oldugunu.Çünkü bu film Amerikan film tarihinin en popüler filmidir.Top Gun filmindeki Maverick(Tom Cruise) karakteride 1980'nin en popüler karakteridir.Tom Cruise'n da dünya sinemasındaki yıldızının parlaması Top Gun filmiyle yani Maverick karakterini canlandırmasıyla başlar.Kısacası Tom Cruise'u Tom Cruise yapan film buydu."I feel the need... the need for speed!" repliği zaten başlı başına bir efsanedir.Şimdi düşünün repligi bile efsane olan film,başyapıtında başyapıtı degilde nedir?
    Fahri07
    Fahri07

7 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
    Tom cruisenin gençlik filmlerinden biri,oyunculuğu güzel ama çok büyük beklentiye girmemek lazım zira filmin ortaları biraz sıkıcıydı ama sonları hareketli geçti ve sonu güzel bitti.yakında 2.side çekilecekmiş.ayrıca bu filmde Val kilmer figüran gibi oynamış.10/7
    Alp T.
    Alp T.

9 Eylül 2013 tarihinde eklendi
    Film bence iyiydi. Değişik bir konusu vardı. Bence güzeldi. 3.5/5
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Tom Cruise bu filmle tanınmaya başlandı ve gerçekten hak ettiği bir kariyeri yakaladı 8/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Tıpkı The Bodyguard gibi müzikleri sayesinde hak ettiğinden fazla ilgi toplamış bir film.Çekildikten on dokuz yıl sonra izlemiş olduğum için nostalji de yaşatmıyor bana.Sinematografik açıdan da zayıftır zaten.Ama yine de hiç olmazsa doksanlarda izlemiş olsaydım hayatımda önemli yer tutan filmlerden biri olabilirdi.
    beck31
    beck31

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Kanımca soundtrack i haricinde hakikaten sıkıcı bir film, Cruise hayranı değilseniz bulaşmayın derim, bana hitap etmedi-tür meselesi gerçi.4/10
    chaglaar
    chaglaar

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Kenny Loggins - Danger Zone
    jamesbond-2
    jamesbond-2

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Yeni izleme olanağı buldum zaten güzel olacağından emindim ve beni yanıltmadı da.Tom Cruiseun performansı bu filmle tavan yapmış,havadaki sahneler gerçekten nefes kesiciydi.Genel olarak dediğim gibi güzel bir film.Zaten 1986 yılının da en çok hasılat yapan filmiymiş,uçaklardan falan hoşlananlar izlesinler bence.8/10
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    soundtrack i haric bes para etmeyen bir fiLm...