genel olarak baktığında konu saçma, dialoglar sıkıcı. ancak sonunu merak ettiriyor. saçma olmasına rağmen izleme isteği yaratıyor. ilginç ve akılda kalıcı. beyenmediğim ve etkilenmediğim halde benim arşivimde unutamadığım filmlerden. bu da filmin ilginçliklerinden olmalı:)
baslangicta sadece zaman gecirmek icin izliyordum bi beklentim yoktu ama basindan sonuna kadar beni hapsetti mukemmel degil ama etkileyici mutlaka izleyin
bu film bence süper bir film. herşey vardı filmde.. harikaydı. hem oyuncular zaten müthiş. charlize... ya bi kadın bu kadar mı güzel olur,herşey nasıl yakışıyo bu kadına böyle.. o son sahnedeki hali oofff offf.. yani. tabii johnny depp de müthişti yani. o ne bakışlar ölee. bitanesin johnny
iki büyük oyuncu-johnny depp ve charlize theron- film çok güzel diyemesek bile fena değil bu unsurları birleştirince ortaya izlenmesi gereken bir film çıkıyor