Süresi biraz daha kısa olabilirdi fakat yorumların aksine ilk filmden daha kötü olmadığını düşünüyorum. Sonuçta film nostaljik karakterler barındırıyor ve nostaljik yönünden bakılmadığında ilk film de kötüydü. Filmin odağının çocuklar mı yoksa yetişkinler mi olduğunu anlayamasam da efsane değilse de güzel bir film ortaya çıkmış. İzlenir.
6 yılı aşkın elit insanları barındıran, seviyeli şekilde spoiler olmadan film eleştirileri yapılan sinema whatsapp gurubumuz kısa süreliğine üye alımı yapmaktadır. Katılmak isteyenlerin 05399118202 nolu telefona whatsapptan mesaj atmaları yeterlidir.
Ortalama güzel vakit geçirmek isteyenler için izlenebilir bir film. İlkini izlemediyseniz sevebilirsiniz özelliklede küçük kardeşlerimizin seveceği bir film. İlk film kadar iyi değil ama yinede idare eder. spoiler: Bugs Bunny ölecek gibi yapıyorlar bide Michael Jordan gelcek diyorlar ama ikiside olmuyor