Sertuğ T.
31 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Hitman's Bodyguard, Samuel L. Jackson ve Ryan Reynolds ikilisini başrolüne oturtan Hitman'S bodyguard, Bize fragmanlarından absürd bir komedi filmi ve aksiyon elementleri vaat ediyor. Samuel L. Jackson ve Ryan Reynoldsın kimyası filmde çok ön plana çıkıyor ve filmi keyifli kılmak konusunda iyi bir konuma getirebiliyor. Bir Yan Karakteri Canlandıran Gary Oldmansa karakteri ve karakterinin kurgusu bakımından filmin politik altyapısını çok güzel bir şekilde ortaya seriyor. Oluşturulan Politik Altyapı filmin içinden çıkamayacağı kadar sıkışık aksiyon ve absürdlüğünü birazda olsa engelleyerek filme bir yenilikçilik katmayı başarabiliyor. Hitman's Bodyguard en başından beri bir Tarantino Parodisi gibi gözükmeye çalışırken yerinde kullanamadığı mizahı ve yavaş ilerleyen temposu , basit senaryosu ve beraberinde getirdiği mantık hatalarıyla ,kendini çerezlik bir film olarak kabul ettirmekte sıkıntı yaşamıyor