Cennetin Rengi
    4,1
    Cennetin Rengi hakkında görüşlerin ?

atomicmass
    atomicmass

22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    beklentilerimin altında ama genede güzeldi :)
    -alp-
    -alp-

3 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    İran sinemasının doruk noktalarında gezinen Cennetin Rengi, Majidinin filmografisindeki en değerli işlerden biridir şüphesiz.. Kusursuz oyunculukları, muazzam doğa atmosferi, naif karakterleri ve akıcı yapısı ile, duygusal filmler janrında başyapıt olarak rahatlıkla değerlendirebilir.. Özellikle küçük Muhammedin oyunculuğuna, kapılmamak elde değil..
    calikfatma
    calikfatma

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    selamlar inşallah okursunuz izlediğim en güzel film di zihnime öyle yer ettiki muhammedi hiç unutamıyorum yazan, yapımcı, oynayanlar, özellikle mohsen ramazani hepinize teşekkürler
    ill-key
    ill-key

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Harika bir film, TVde oynuyacak olmasına sevindim.. Amerikan filmlerini bırakalımda böylesine içten ve samimi oyunculukların olduğu eşsiz bir filme göz atalım ..
    soressasor
    soressasor

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi izledikten sonra. Türklerden daha kötü flim çeken var mı diye kendimi sorguladım (varmış; Hintliler :) )gerçekten şahane bir flim oynayanlar ne öyle ya; sanki kamera çekimi değilde gizlenmiş bir kamera ile yapılmış. Usta oyunculuk, müthiş görsellik, sadelik, sürükleyicilik, duygusallık, gerçeklik... kısaca herşey..2012 gibi çocuk flimlerine vaktinizi harcayacağınıza böyle flimleri tavsiye ediyorum.
    korhanli
    korhanli

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    etkileyici bi drama konusu itibariyle..arada bu tip filmleri de izlemek gerekiyor..İranlılar bu işi hakkaten biliyorlar..
    Ozellikle cocuk hikayelerinin anlatıldığı filmler..
    Herkes izlesin..
    Kör çocuk:Allah ı goremiyorum Allah yok
    Kör marangoz:O yerde goremezsin zaten..O nun olduğunu hisset..
    Bu sahne beni etkiledi..
    ufukdumlu
    ufukdumlu

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    bu iranlılar konu drama oldumu döktürüyorlar. bizde ne var babam ve oğlum bi iki zırvalık tempo çok hızlı değil ama bence 10/9 u hakediyor.
    iyi olanda kötü olanda herşey allahtan ondan gelen herşeye sabır ve şükür demeli bu filmde sadece onu anlatıyor...
    izlemenizi tavsie ederim...
    star4100
    star4100

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri. Herşeyiyle ama herşeyiyle dört dörtlük bir film. 10 puan bu film için az bile kalır.
    adnantaner
    adnantaner

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmel...

Bu kadar sade ve bu kadar duygusal, bir o kadar sürükleyici. Henüz başındayım sanarken filmin bitişi beni hayal kırıklığına uğrattı.

Muhammedin ağlayışları insanın içinden bir şeyler koparıp götürüyor.

Kanımca en önemli ve vurucu sahnesi ise, Muhammedin marangoz ustasına ettiği sözlü ve gözyaşlı isyan...

Sabır, Şükür ve İnanç üçlüsünün mükemmel harmanı bir film...

Teknik açıdan da tam puan almayı hakeden bir film!!!
    beyazyelkenli
    beyazyelkenli

3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    çevremde bu filmi seyredip de 'kötü' diyen hiç olmadı. izleyenler 'muhakkak seyret' dediler ve ben de ilk fırsatta izleyeceğim.buna benzer bir film daha vardı: söğüt ağacı. onu seyrettim. kör bir öğretmen ameliyat olur ve gözleri açılır. aman Yarabbi! bu ne biçim bir anlatım, bu nasıl film? tüylerim diken diken olmuştu.söğüt ağacından sonra cennetin rengi için de ümitliyim.
    AykutKarabacak
    AykutKarabacak

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bambaşka bir sıcaklık var İran sinemasında. Herkesin izlemesi gereken duygu dolu bir film. Emek verenlerin emeklerine sağlık. 8/10
    titankarbon
    titankarbon

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filme kapılıp gidiyor insan.

Yönetmen bize hissettirmek istediğini hissettirdi; Gönül gözü ne de güzel görülüyor ve göze sahip olanların aksine fark ediyor..

Çok güzel bir film.
    ayhank-01
    ayhank-01

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda gördüğüm en mükemmel filmlerden bir tanesi.sözcük bulamıyorum.her karesi izlenmeli.
    turan
    turan

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    senaryosunun basitliği fazlaca sıkıcı yapmış filmi
    ecmel-lal
    ecmel-lal

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel bir film...film yalınlığı,replikleri ve zaman zamaz ayrıntı olan karelerin düşünülmüş olması ile etkiliyor...