Çok tatlı bir film. Oyunculuklar iyi (özellikle de başrol), senaryo iyi, sinematografi iyi verdiği mesajlar iyi. En komik sahneler kesinlikle polisten kaçma sahneleriydi. Filmin yarısından fazla sürede yüzümde tebessüm vardı. Hem güldürüyor hem duygulandırıyor. Filmi izlerken zaman zaman aklıma Charlie Chaplin filmleri geldi. Son zamanlarda izlediğim en iyi Bollywood filmi. İzlemeyenlere tavsiyemdir.
Barfi, özellikle uzun metrajıyla ilk seansını 7 puanlarda geçirdi. İkinci seansta konuları hızla toplayarak ve 8,1 Imdb puanının hakkıyla kapattı. Öncelikle tüm oyuncular süper. Bana göre 3 Idiots ve Barfi, çocuksu bir hikayenin içine yerleştirilmiş olsa da, Doğu insanının duygusallığını tam anlamıyla yansıtan birer başyapıt. 3 Idiots 'ı izlerken hayatımda ilk kez koşuyu bırakıp filmi izledim. Bittiğinde çocuklarla birlikte "all is well" diye tempo tuttuk :). Barfi, imkan varsa mutlaka sinemada ailecek seyredilmesi gereken bir sinema ve duygu şöleni.
Hint filmlerinin tek sıkıntısı uzun olması..zamanınız varsa kesinlikle izleyin..gerçek bir komedi ve dram...sözsüz olarak güldürüyorsa sizi bir film bize de beğenmek düşer..başarılı..