Dabbe serisinin en iyi hatta en bugüne kadar izlediğim en iyi Türk korku filmi. Filimdeki tarihsel atıflar, ters köşeler, müzik kullanımı ve oyunculuk çok iyi ve insanı korkutmada gerçekten başarılı. İzleyin pişman olmazsınız.
En iyi dabbe filmidir, Hasan Karacadağ en korkunç ve en iyi filmin Dabbe 7 olacağını söylemişti fakat çıkmadı, keşke çıksaydı. Ama mükemmeldi Dabbe 4, bana göre en iyi film 1 idi, en kötüsü ise 2 idi. İlk önce mükemmel bir film çıkarttı, sonrasında en kötü Türk Korku dünyasının filmlerinden birini çıkarttı, fakat Dabbe 2'den sonraki yaptığı bütün filmler çok başarılıydı. En iyi korku filmi çeken Hasan Karacadağ'dır.
Bana göre dabbe serisinin en iyi filmidir. Korku bir yana senaryo olarak türk sinemasında ki en iyi film olduğunu söyleyebilirim. Benim gibi sonunu tahmin edemeyeceğiniz finalde vay anasını diyebileceğiniz bir filmdir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hasan Karacadağ ve alper mestci keske daha cok film yapsalar bunlarin disindaki komedileri izlemeyin paraniza zamaniniza yazik dabbe 4 bu isin nirvanasidir
Konu olarak harika,baştan sona gerilim ve merak. Siccin gibi, 2 saatlik filmde konuyu son 5 dakika anlatması gibi saçma değil. Keşke hep böyle başarılı olsa şu filmler
Dabbe zehr i cin kadar iyi olmasa da bu da mükemmel bir filmdi insan paranoyak oluyor güzel yazılmış ve güzel aktarılmış dabbe 5 ten sonra favori türk korku filmim