serinin birinci filmini beğenmiştim.ikincisinde ise konu sıktı ve yarıda bıraktım.her ne kadar hep aynı şey anlatılıyor ve konu tekrar ediyormuş gibi gelse de dabbe:cin çarpması oldukça güzel olmuş.şahsen şehirde geçen cin konulu filmler nedense pek sarmıyor beni.daha çok kırsal alan ve saklı sırlar daha sürükleyici ve izlenebilirlik açısından daha güzel oluyor.ben çok beğendim.devam filmleri de bunun üzerine koyarak gider inşallah.
şimdiye kadar izledim en iyi senaryoya sahip gerçekten ürpertici ve finaliyle çok şaşırtıcı bir korku filmiydi her filmde üste koyan yönetmenden de bu beklenirdi gerçekten tebrikler.. Filmin insanda yarattığı etki ürperti gerçekten çok sağlam.. Özellikle finali şaşırtıcı olması beklenmedik olması çok çok emeği geçen herkese saygılar..
Tek bir kameradan cekilmis Surekli kamera bir suru gereksiz abuk subuk sahne bir araba yolculugu sahnesi var ki bu kadar mi uzun u,gereksiz zaman n paraya yazikk .
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Illa pat diye çıkacak olmasına gerek yok birebir gerçek kayıtdan ve gerçekçi gibi çekilmesine bayıldım. Bana göre korku filmler de ilk 3 rahat girer...
Ben sevdim güzeldi, korkuyu psikolojiyi ve gerilimi hâlâ hissettiyor. Bazı sahnelerde. Hikaye ve senorya güzel hazırlanmış.
Bana göre dabbe serisinin en iyi filmidir. Korku bir yana senaryo olarak türk sinemasında ki en iyi film olduğunu söyleyebilirim. Benim gibi sonunu tahmin edemeyeceğiniz finalde vay anasını diyebileceğiniz bir filmdir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hasan Karacadağ ve alper mestci keske daha cok film yapsalar bunlarin disindaki komedileri izlemeyin paraniza zamaniniza yazik dabbe 4 bu isin nirvanasidir
sıkıldım ya izlerken ilk 50 dk kapatmayı düşündüm. hele sonu çok köttüydü. izlerken 50dk sonra çok korkmaya başladım bayağı bayağı korktum. ama filmin sonu çok kötüydü ebrunun gömülmesi falan çok sinirimi bozdu . %0 korku , %100 sinir öfke oluştu içimdi. çok moralim bozuldu bana yapılmış gibi hissettim. ebrunun ne suçu günahı var ki o kübraya yardım etmek istedi. gerçekten bunu yazarken bile sinirden yazamıyorum.
Konu olarak harika,baştan sona gerilim ve merak. Siccin gibi, 2 saatlik filmde konuyu son 5 dakika anlatması gibi saçma değil. Keşke hep böyle başarılı olsa şu filmler