Mert H
1.321 değerlendirmeler
29 Haziran 2016 tarihinde eklendi
Duygu dolu, hırs dolu, fakirlik dolu harika bir spor filmi. Filmin en sonunda kimin nerede olduğunu gösteriyor size. Hiç sıkmadan, hayatı anlatarak sizi filme bağlıyor ve filmden hiç kopmuyorsunuz. Her şeyin teknoloji ve imkanlar olmadığını imkansızlıktan nasıl başarının çıkabileceği gayet iyi şekilde işleniyor.
Ailenizle birlikte izleyebileceğiniz muhteşem bir yapım. Evet klasik bir hikayeye sahip fakat yabancı olmayı, uyum sağlamaya çalışmayı ve en çok ta filme ismini veren McFarland'ın toplumsal yapısını çok iyi yansıtmasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Oyunculukları, mekan ve kostüm tasarımı, müzik kusursuz. Uzun bir süresi var ama inanın izlerken nasıl bitti anlamazsınız özellikle Oyuncu seçimi mükemmel. Coster bu rol için biçilmiş kaftan. Film sizi duygulandıran azim,hırs ve mücadele ruhunun neler başarabildğini gösteren gerçek bir hikaye. Bir fikir şehirler kurabilir, hayatlar değiştirebilir. şiddetle tavsiye diyorum iyi seyirler...
Gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılarak çekilen filmleri oldum olası sevmişimdir. Bu filmi de sevdim. İddiasız bir film gibi duruyor. Kevin Costner gayet iyi oynamış. Ben beğendim.