Ugur Tazegül
27 Eylül 2017 tarihinde eklendi
4X4 LÜK MACERA YENİ SPİDER MAN ÇOK ÇOK İYİ
Yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı 2017 yapımı Spider-Man Homecoming 133 dakikalık bir Aksiyon/Bilim Kurgu/Macera filmi olarak karşımıza çıkıyor.
Filmin başrolünde genç ve yeni isim olan Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark’ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında olup hem Avengers ekibinin yetenekli bir parçası olmaya, hem de lise eğitimini göze çarpmadan sürdürmeye çalışmaktadır. May Halası (Marisa Tomei) ile yaşayan Peter halasına göz kulak olmaya çalışır, aynı zamanda dünyayı daha güvenli bir yer yapmaya çalışmakta ve sokaklarda suçlularla savaşmaktadır, ancak bu denge bir gün yakın arkadaşının kimliğini öğrenmesiyle değişecektir.
Dün izleme imkanı buldum. Bir çok olumlu yorum yapan arkadaşlara katılıyorum ve yinelemek istemedim. Kesinlikle çok güzel bir film. Peter karakteri için seçilmiş sıradan bir kolej öğrencisi çok iyi oturmuş. Aksiyon çok yok ama olan sahneler çok gerçekçi.Marvel'in elinde çok iyi imkanlar olmasına rağmen fazla aksiyon ile göz yorup gerçeklikten uzaklaşmak istememişler.Sanki çok kaliteli bir çizgi roman okuyormuş gibi her sahneden keyif alarak seyrettim ve elbette diyaloglarda çok güldüm.Iron Man de olması tabi ayrı bir keyif ve devam filminin habercisi oluyor
Spider-Man, Marvel'in bir zamanlar en çok prim yaptığı süper kahramandı. Hulk filmlerinin fazla ilgi görmediği, X-Men dünyasının ise bir garip olduğu 2000'li yılların başı Spider-Man'in 3 filmi ile geçti. Fakat filmlerin artık çizgi romana yaklaştığı ve birbiriyle bağlantılı olduğu günümüz Marvel dünyasında, bu 'örümcek eleman' filmi Andrew Garfield'ın 2 filmlik kabusundan sonra ilaç gibi geldi açıkçası. Tom Holland, 15 yaşındaki bir örümcek eleman için ideal olmuş, filmde de Michael Keaton'u görmek güzeldi. Filme dönersek, ilk yarısı bir süperkahraman başlangıç filmi için normal bir sıkıcıkta fakat ikinci yarısı hem daha uzun hem de akıyor. Bu örümceği çok seveceğiz. Teşekkürler Marvel.. May hala çok güzelsin
Peter Parker tries to stop Adrian 'The Vulture' Toomes from selling weapons made with advanced Chitauri technology while trying to balance his life as an ordinary high school student.
tom holland bu zamana kadar izlediğim spiderman filmleri içerisindeki en iyi peter parker bence. rolle çok bütünleşmiş ve her mimiği beni benden aldı. tabi çook tatlı ve sempatik biri olmasını saymıyorum bile. haaa bana göre yakışıklıda. tabi bu görecelidir. hem bu filmi hemde (tabi en çok evden uzaktayı izlerken keyif aldım) evden uzaktayı izlersem acayip eğlendim. eğer devam filminde veya filmlerinde gene başrol tom holland olursa kesinlikle sinemada izliycem. kaçıracağımı hiiiç sanmıyorum. umarım tom holland bundan sonra daha fazla filmde yer alır...
Yahu yorum yaparken bazı şeyleri akıl edemiyorsanız olumsuz yorum yapacam diye çırpınmayın. Spider-Man'ın film hakları SONY'de idi. 2015de Marvel bu hakları alınca bize "eski spidermanı unutun, o sonydeyken küçük işler yapan ezik bi spider man'dı. Ama şimdi Stark tarafından keşfedildi. Artık Marvelde." demek istiyor. Ve bu da her süper kahramanın ilk filmi gibi yeni keşfedilme zamanını anlatıyor. Eminim 2.si çok çok daha iyi olacak ve çok daha güçlü bir spiderman karşımıza çıkacak..