Örümcek-Adam: Eve Dönüş hakkında görüşlerin ?
6 Şubat 2019 tarihinde eklendi
örümcek adamın önceki tüm serilerini büyük bir hayranlıkla, çok severek ve çok beğenerek izledim..
Tobey Maguire ın oynadığı örümcek adam serileri efsaneydi..
Andrew Garfield ın oynadığı inanılmaz örümcek adam serileri de muhteşemdi.
ama örümcek adam eve dönüş serisi; hayatımda izlediğim en berbat ötesi örümcek adam filmiydi.. bir seri nasıl mahvedilir canlı örneği.. telif hakkını marvel satın aldıktan sonra filmin içine etmişler.. allah belanı versin marvel şuan çok sinirliyim sana..
31 Aralık 2020 tarihinde eklendi
ÖRÜMCEK ADAM SERİSİNİ BERBAT EDEN BİR FİLİM.Bu filimdeki Örümcek(Adam) DEĞİL Örümcek(Veled)
ciddilik yok karma karısık spidermanın heryeri ayrı oynuyo sevdiyimiz ciddi spidermanı Andrew Garfieldı aldılar yerine bu şaklabanı koydular çocuklar izlerse 12 11 felan beğene bilir ama ben filimdeyken ve sinemadaki birçok kişi filmi izlerken kasıldı gerildi sıkıldılar ama para verdik diye izler gibi halleri vardı bazıları filmin yarısında salondan çıktılar spidermanın berbat kostumunu gorunce Örümcek adam kostumunu kendi yapar ve bütün gücü bedenindedir ama bu tomlu seride örümcek veledin kostumu demir adamın zırhı gibi her yerinden bi sey çıkıyo karakteri berbat etmisler .
13 Kasım 2017 tarihinde eklendi
.......................BERBAT...........................................cok kotu............................................................berrbat otesi