ben bu filmi her izlediğimde hem ağlayıp hem de güçlü oluyorum hayatımda gördüğüm en güzel en mükemmel film olabir ve bu filmi en az 10 defa izlemişimdir bana güç veriyor ve abimi hatırlatıyor :( :)
animasyon seven ya da sevmeyen, büyük, küçük herkesin izlemesi gereken harika bir animasyon film olmuş. Kesinlikle ve kesinlikle izleyin. Devam filmi olur mu bir bilgim yok ama umarım çekerler.
Kusursuz bir animasyon. Yaratıcılık oldukça üst düzey. "Bilim" bayağı bir dahil zaten filme. Başarılı bir animasyonun tüm gerekliliklerini sağlamayı başarmış. Çok eğlenceli sahnelerin yanında, son derece duygusal anlar da mevcut. Oscar adaylarının hepsini göremedim henüz ancak "Big Hero 6"i "How to Train Your Dragon 2"dan daha fazla beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim şimdiye kadar. Baymax'i uzun süre unutamayacaksınız.
Bende oglumda cok guzel vakit gecirdik. Esprili surukleyici suprizli bir film. Bu filmi begenmeyene saygi duymuyorum. Siddetle tavsiye ederim. Cok iyi bir film. 6 yasile 18 yasa hitap ettigini dusunuyorum.cocuklarinizi mutlaka goturun mahrum birakmayin