Bence eleştirildiği kadar kötü bir film değil aksine çok iyiydi ben beğendim gerilim olarak üzerine düşeni yapıyor.Birde catherine zeta-jones olunca tadından yenmiyor.7/10
günümüzdeki gelişmiş efekt teknikleri vs. ile karşılaştırıldığında belki biraz demode kaçıyormuş gibi geliyor,ancak gerçekten kendini izlettiriyor,pek çok sahne bu filmden sonra iyice moda oldu,efsane ayarında değil ama sıkmayan bir seyirlik.
tv'de korku filmi izleyince korkamıyorum,bu da ona bir örnek.sonlara doğru da bayıyor,owen wilson karakteri klasik her şeyle dalga geçen adam tipinde sıradan ama cat çok güzel
Valla bencede bu filme saf korku filmi denemez gerilim tipinde eğlencelik birşey... Efektler çok hoşuma gitti çok iyi buldum buna birşey diyemiycem. Bu filme korkmak için korlu türü diye gidilirse hayal kırıklığı yaratabilir bence... Efektlerin harikalığına gerçekçiliğine ve C. Zeta Jones'un güzelliğine 5/10 verilebilir bu filme yani...
Bu kadar ünlü ismi biraraya getir ve bu ortaya bu filmi çıkar.İnsaf doğrusu...Korku filmi desen değil komedi hiç değil...Öyle izle-kapat türünden vasat bir film..10/5
çok iyi bir film değil ama sesler güzeldi cam kırılmaları felan... ama korku için giderseniz pek korkunç değildi gerçi beni artık hiçbir korku filmi sarmıyo çünkü korku diye gidiyorum ileriki sahnelerde ne olacağı belli olduğu için hazırlıklı olduğundan korkumuyosun....