Aquaman
    4,1
    Aquaman hakkında görüşlerin ?

erva K
    erva K

21 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Bence film çok güzel olmuş fantastik filmi sevenler izleyebilir.Marvel yine başarısından ödün vermemiş .
    Hmmm
    Hmmm

20 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Filmi imax salonunda izledim. Salon tamamen doluydu. Film inanılmaz derecede iyi olmuş. Sıkılmadan ve büyük bir zevkle izledik. Aksiyon kurgu ve görsel acıdan çok tatmin edici ve parasını sonuna kadar hak eden bir filmdi. Şiddetle imax salonunda izlemenizi tavsiye ediyorum.
    Murat K
    Murat K

19 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Film çok güzel hepinizin gidip izlemesini tavsiye ederim bence kacirmamaniz gereken bi film daha ne duruyosun bemce git.
    Emirhan E
    Emirhan E

18 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    ya biri yazabilir mi bu film vizyondan ne zaman çıkıyor konya cinemaximum kentplazada
    bide 22 ocak salı günü hala vizyonda olacak mı konya cinemaximum kentplazada

lütfen yazar mısınız
    hasan p
    hasan p

16 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Muhteşem bir film konusu oldun efektler olsun çok beğendim oyuncular yerinde olmuş nikol ablayı özlemişiz sevgiler saygılar.
    Önder Y.
    Önder Y.

13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Görsel efektleri güzel,sonunu tahmin ediyorsunuz ama bu film konu için değilde sahnelerini,efektlerini izlenmek için gidilir.İmkanınız varsa en büyük perdesi olan sahnede izleyin.
    esref c
    esref c

13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle efsane yaratıcı Bi film izlemenizi tavsiye ediyorum ben Bi daha izlemeyi düşünüyorum :))
    DARKBike R
    DARKBike R

12 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Filmin özeti melez piç yani aquman değil melez piç filmin başından sonuna kadar melez piç sonra kralimiz çok yaşa
    NECDET H
    NECDET H

9 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Aquaman filmine öğrencilerimle gitmek istiyorum.Aileye uygun bir film mi acaba?Öğrencilerimize gitmek istesem tavsiye eder misiniz?
    Ahmet B.
    Ahmet B.

8 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    DC nin belki de en iyi filmi diyebilirim. Veya şöyle diyeyim: "Wonder Woman" filmi ve "Aquaman" son yıllarda DC'nin en başarılı iki filmi. Sanırım DC, Marvel ile kapışmak için "Justice League" filmini zamansız çıkardı. Aslında DC, tıpkı Marvel gibi, süper kahramanlarının solo filmlerini çıkartarak önce onları tanıtmalıydı ve sonra da hepsini bir araya getirerek "Justice League" filmini çıkarmalıydı. DC evreni de oldukça geniş ve sanırım Warner Bros artık süper kahraman filmi yapmayı öğrendi. Görsel şova hazır olun. Gitmediyseniz mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. NOT: After credit sahnesi var, hemen çıkmayın.
    GülAyse S
    GülAyse S

6 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Film tam anlamıyla görsel şölen diyebilirim. İzlediğim en iyi süper kahraman filmi tabiki jason mamoa farkıyla. Keyifle izleyeceğiniz ve görsellikten kopamayacağınız muhtesem bir film. Imbd 8.6 puanını fazlasıyla hakediyor
    Özooo
    Özooo

5 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Filmin görsel efektleri harika, ama bana biraz fazla uzun geldi film, Marvel karakterlerini aratmayan bir karakter oluşturmuşlar. Fantastik film sevenler için harika bir yapım olmuş.
    Muhammed U
    Muhammed U

4 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Dc nin gelmiş geçmiş en iyi filmi. Kurgu ve efektler muazzam. Bir de 3D izledin mi tamamdır. Yukarda biri yazmış siyahi kötü adama noldu diye. Filmin kredi sahnesi var. 2.filme malzeme çıkarmışlar
    sinema
    1 ziyaretçi
    3 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Berbat..Hiç isteklerimi karşılamadı. Üzgünüm tek yıldız veriyorum.Daha çok -15 ler için uygun olduğunu düşünüyorum.
    Göksel
    Göksel

3 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    DC iyi ki Aquamanle başlamış, Bu film DC ayağa kaldıran film olmuş.Görsel efektler muhteşem Yönetmen James Wun'da hikayeyi iyi anlatmış.