Ata Kalinyazgan
5 Ekim 2013 tarihinde eklendi
ABD, Fransa ortak yapımı filmde Fransızların zevkli esprilerine daha çok yer verilmiş. Amerikalıların vasat ve kaba espri anlayışından hoşlanan kişiler filmdeki zarif esprilerin birçoğunu anlamayabilir. Ayrıca kara komedi filmlerinin en büyük özelliği absürt komedi unsurları da filmde bolca bulunuyor. Evet, çok iyi bir film olmayabilir ama çok eğlenceli bir film olduğu kesin. Malavita: Belalı Tanık, usta yönetmen ve yıldız oyuncular sayesinde vasatın üstünde seyreden, keyifli bir mafya parodisi. --------Eleştirinin tamamını görmek istiyorsanız sitemi ziyaret edebilirsiniz.
İzlemezseniz üzülmezsiniz, ama izlerseniz de seversiniz diyebileceğim bir film Malavita. Eğlendirirken, Adrenalin patlaması yapan bir film. Bana göre İyi, çünkü izlerken çok eğlendiğimi söylemek istiyorum. Luc Besson'nun 90'larda Leon, 5. Güç gibi bomba gibi filmlerinden sonra, Martin Scorsese ile beraber güzel bir geri dönüş yapıtğının kanaatindeyim.