Kıvılcım K.
27 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Şişirilmiş puanlar ve pompalanan tanıtımıyla cumartesi gecemizi yiyen filmdir. Bırakın sinemaya gidip izlemeyi indirmeyin bile, açıp internetten de izlemeyin adil kullanım kotanıza yazık.
Beyazperde ile zevklerimizin tutmadığı film olmuştur. 5 üzerinden 4 verilen film için bonkör davranıldığını düşünüyorum. Evet efektler güzel ve seyrettiriyor ama bu filmin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor...
Fantastik ve mitolojik film sevenler sıkı dursun. Görkemli fragmanı ile uzun süredir merakla beklenen "Mısır Tanrıları" filmi vizyonda. Beyazperde.com ön gösterim olanağı ile izlediğim Gods of Egypt, belki tuhaf bir tanım olacak ama saçma şekilde muhteşem bir film. Saçma diyorum çünkü detaya indiğinizde filmde onlarca kusur ve zaman zaman fazla darlayan - gereksiz uzatılan sahneler var. Film gözlerinizi alamayacağınız bir sahneyle ve kusursuz detaycılık örneği ile açılıyor. Konu ilerledikçe bu ihtişamın içerisinde kayboluyorsunuz.