Star Wars: Bölüm I - Gizli Tehlike
    4,3
    Star Wars: Bölüm I - Gizli Tehlike hakkında görüşlerin ?

evrimx
    evrimx

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    bütün star wars hayranlarına slm.Btün serileri harika.Ayırım yapamam.
    black-wolf95
    black-wolf95

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    serinin diğer filmleri gibi süperdi
    mekaanse
    mekaanse

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bu zaten 1. film luke un olduğu film 4.süydü 4,5,6 yı önce 1,2 ve 3 ü sonra çekti george lucas
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    serini ilk ve en güzel filmlerinden biri bence çok güzeldi ama daha düşündürücü ve çarpıc olabilirdi
    by-bloody
    by-bloody

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    kısaca şahane ... bu bölümü yeniden oluşturmaları lightsaber'ların bu kdar ii olmasu özellik darth maul sahnesi insanın kanını kaynatıyo sadece kötü olan biras geç kalınmış olması ama teknoloji açısından iyi olmuş 10/8
    bijankarim
    bijankarim

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    En büyük star wars hayranı olarak ne diye bilirim ki.Filmin kralı
    gaffur030685
    gaffur030685

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    serinin en heyecanlı ve bence en güzel filmi.Konu içerisindeki bir cok soruya acıklık getiren bir film.serinin tüm filmlerini izleyenlerin bütünlügü saglamaları acısından mutlaka izlemeleri gerekir...
    karakose9
    karakose9

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    herkesi tatmin edecek film değil ama yinede izlemeye değer.elektronik efektler çok mükemmel kullanılmış tabi şimdiki zamanla karşılaştırmamak lazım.görüntü yönetmenide iyi iş çıkartmış.10 üzerinden 7 ile sınıfı geçti.izlemeyenler gününde olduklarında izleyebilir ama çok şey beklemesinler.
    oksijen78
    oksijen78

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    efsanenin başlangıç filmi filmin kostümleri için herhalde söylenecek tek kelime mükemmel hele bi jar jar binki varki filme ayrı bir renk veriyor star wars sinema tarihinin en iyi seri filmlerinden bi tabesi o yüzeden bu tip kaliteli filmleri bence herkes seyretmeli..
    umuty90
    umuty90

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Her jenerasyonunun bir efsanesi vardır... Her efsanenin bir başlangıcı vardır.... Lucas 20 küsür yıl(filmin çekildiği döneme göre) önce başladığı projede bizi senaryoya göre 30 yıl geriye götürüp Darth Vader'ın çocukluğunu Obi Wan Kenobi'nin gençliğini ve daha tanımadığımız bir çok karakteri önümüze seriyor. Ve bence bu işi çok da iyi başarıyor. İzlenmesi gerekir...
    paperboy
    paperboy

9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    aslında şimdiye kadar yıldız savaşları serisini niye izlemedim diye kendime kızdım.genelde uzay filmlerini pek fazla sevmesemde star wars ayrı.Hemde hepsinde ayrı.Bence klasik denilebilir uzay filmlerinde.Bu ilk filmde de görüldüğü gibi hikaye nin başlangıcı insanın ilgisini çok çekiyor.ama görüntüler çok iyi olmasada yılına vermek lazım 99.Ama yinede film çok iyi.
    Alper K.
    Alper K.

20 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    ben doğum tarihim nedeniyle orjinal üçlemeye yetişememiştim.oyüzden ilk izllediğimn star wars bu oldu ilk izledimde iyi ama abartılacak bir yanı olmadığını düşündüm.şimdi gösterimde oplan üçüncü film nedeniyle bunu bir fırsat bildim ve üçünü birlikte izledim müthiş keyif aldım.şimdi orjinal üçlemenin piyasaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.BEĞENMEYENLERE DİYECEK SÖZÜM YOK.
    kolaric
    kolaric

23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    serinin (altılama) bence en hafif filmi. gereksiz karakterler (jar jar vs..) gereksiz aksiyonlar (anakin'in yarışı vs..). bence efsane çok daha iyi başlayabilirdi. ama star wars'un kötüsü bile onun bir başyapıt olmasını engelleyemez. 7/10.
    edenknight
    edenknight

16 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
    Her ne kadar naif ve fazla aydınlık bir film olsa da yeni serinin başlangıcı inanılmaz görselliğiyle benden tam puan almıştı,ağır temposu ve çocuksu yönleriyle eleştirilen filmin bu konularda haksızlığa maruz kaldığını düşünüyorum.Sonuçta bu sonradan Darth Vader olacak karakterin çocukluğunu anlatıyor ve haliyle de çocuklara daha çok hitap etmesi normal diyorum,özellikle ikinci ve üçüncü filmler izlendiğinde bu filmin gerekliliği daha iyi anlaşılıyor ve Lucas`ın anlatmak istedikleri daha bir yerine oyuruyor.Bunun dışında aslında hiç de fena olmayan oyunculukları ve karakterleriyle gayet başarılı bulduğum yapım hazır 3. film de geliyorken izlenilmeli diye düşünüyorum,yeni efsanenin başlangıcı.Saygılar.
    akcanakpinar
    akcanakpinar

15 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    serinin en zayıf filmi darth maul kurtarıyor kötü diil elbette başarılı fakat arka planda kalıyor dier filmlere göre