Ahmet Büke
30 Kasım 2021 tarihinde eklendi
ölüp diriltilen kadının süper güçlere ulaşması.. Sürükleyici güzel oyunculuklar içeren başlarda korku dozu gayet tadında olup sona doğru klasik korku filmleri sahneleriyle dolup taşan ve dolayısoyla sonları bayan bir film..
Uzun zamandır bu kadar iyi film izlememiştim. Gayet başarılı, gereken ve başı sonu belli bir film. Sürükleyicilik özelliği de var. Sanki devamı gelecek gibi bitirmişler filmi.
Lazarus Etkisi filmi tam da bu noktada izleyicisinin karşısına dikiliyor ve "ölümü kabullenin!" diyor. Yönetmenliğini taze bir ismin, David Gelb'in yaptığı film konusu ve verdiği mesajlar ile oldukça açık, bariz ve hatta kör göze parmak üslubunu kullanıyor. Olivia Wilde, ve Sarah Bolger'ın başrolleri paylaştığı projede ölüme meydan okuyan bir grup bilim insanı ile karşılaşıyoruz. Konu klasik, uygulama alışıldık ve korku cephesinde çok fazla yenilik yok. Bence film çok kötü değil sıkılmadan sona kadar gidiyorsunuz....
Supernatural dizisinden esinlendiğini görmekteyiz , diziyi izlemekte olan arkadaşlar varsa filmi izlerken hatta afişten bile anlayacaklardır zaten.. İlk yarısı çok güzeldi , korku anlarını beklemiyorsunuz ve gerçekten korkuyorsunuz fakat ikinci yarısı kovalamaca ve öldürme sahneleri çok aceleye gelmiş , film 1 buçuk saat sürdü çok güzel bir hikayesi vardı en az 2-2 buçuk saat civarında sürebilecek filmi hemen bitirmeye kalkmışlar.. Sanırım yabancılarda sinema konusu olarak tek üstün olduğumuz konu , korku.. Onlar da cinleri öğrenirse işte o zaman biteriz.. Verdiğim 2.5 puan ise filmdeki en iyi oyunculuğu yapmış olan köpeğe , Olivia Wilde'in küçüklüğünü oynayan kızın ileride büyük bir oyuncu olacağına emin olduğumdan ve Olivia Wilde'in güzelliğine..