Sonucta bir Disney klasigi olmasa da basarili bir animasyon.Tarzan'in daldan dala atlayarak adeta agaclarin arasinda uctugu sahneler bir cizgi filme oranla olagaustu etkileylcl. Ancak son yarim saatte ortaya cikan figuran kotu karakterlerin, filmin genel cizimlerine oranla oldukca kabaca olusturuldugunu ve filmi zedeledigini soyleyebilirim... (6/10)
izlediğim en iyi animasyon çizgi filmlerinden biriydi evet ana seneryo bildiğimiz tarzan ama gerek müzikler,gerek espriler gayet başarılı olmuş her animasyon çizgi film severin izlemesi gerek
Abim elinde vcd oynatıcı ve tarzan cd ile gelmişti vcd de ilk izlediğim şeydi.onun için ayrı bi güzelliği var 10-15 defa izlemiştim hatta daha fazla:)bence güzel bi animasyon oldukça güzel tavsiye ederim izleyin.
harika bir film. yanliz neden cocuk bolumunde anlamadim. bence tum yaslara hitap ediyor. ayrica clayton jane'in erkek arkadasi degil, sadece ormanda rehberlik yapmasi icin tutulmus bir rehberdi. turkce ceviride falan mi bozuyorlar? neyse izleyin mutlaka derim