Ekümenopolis: Ucu Olmayan Şehir
Ortalama puan
4,3
yayın
  • Tersninja
  • Kültür Mafyası
  • Habertürk

Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.

Basın Eleştirisi

Tersninja

Yazar: Ali Rıza Özkan

Türkiye'de ilk defa filmin samimiyetine ve niteliğine inanan insanların bireysel katkılarıyla gerçekleştirilen ve animasyonlar, grafikler ve özgün müziklerle desteklenen Ekümenopolis seyircisini seyirci kalmamaya çağırıyor. Çünkü kentler hepimizin.

Eleştirinin tamamı için: Tersninja

Kültür Mafyası

Yazar: Numan Serteli

Ekümenopolis -son tahlilde- soğuk mimari detayların arasına, korkunç para hırsının zifiri karanlığını ve pis kokusunu olduğu kadar, masum insanın sıcaklığını da yedirmeyi başarmış, mükemmel bir belgesel..

Eleştirinin tamamı için: Kültür Mafyası

Habertürk

Yazar: Kerem Akça

"Ekümenopolis: Ucu Olmayan Şehir", ekolojik sıkıntılarla donatılmış çevreci bir ürünü bizlere armağan ediyor ve bütün İstanbulluların izlemesi gereken bir ürüne dönüşüyor. Bunu yaparken de göstermeden vurmak denilen sinemasal güncellemelerin altını doldurarak seyirciye ‘içi dolu bir birikim' teslim ediyor.

Eleştirinin tamamı için: Habertürk
Daha Fazlasını Göster