John Malkovich Olmak
    3,9
    John Malkovich Olmak hakkında görüşlerin ?

safakozdeger
    safakozdeger

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Bu filme dün tv de rast geldim .. değişik bir film. güzeldi izlenmeli bence....
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    7.5’ uncu kat,John Malkovich’in kafasının içine açılan portal...Benzersiz,harika,zekice ve çok sevimli bir komedi...
    degilodadegil
    degilodadegil

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    filmin çıkışında ben de on dakikalığına john malkovicin bilinçaltında yolculuğa çıkmak için küçücük bir kapı aradım.ama kapılar o kadar büyük ki.neresinden giirilse çıkılır.
    oysa ne zaman içeri girsem beni hep kapı dışları destekler.john malkovich mutlaka olun.
    ncinarli
    ncinarli

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Çok garip ve bir o kadar da sıkıcı bir film olmuş.Filmdeki diyaloglar oldukça anlamsız herşeyden önce.Filmde sürekli bir çıkış noktası bekliyorsunuz ama o nokta bir türlü gelmiyor!Bu kadar yıldız oyuncuyla böyle bir film..Gerçekten yazık olmuş.Filmi izlemeseniz de olur bence...
    turuncu12
    turuncu12

30 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bu film.ilginç ve sıradışı bir konu abuk bi şekilde harcanmış bence.film bittikten sonra 'bu neydi?' hissi yaşattı bana.başkası olabilmenin cazibesi yeterince etkileyice anlatılmamış.
    kolaric
    kolaric

10 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    john cusack ve cameron diaz'ın döktürüğü bir film. malkovich her zamanki gibi muhteşem zaten, yoruma dahi gerek yok. ama en can alıcı nokta tabiki senaryo. sürreal, alegorik, tribal, ancak hastalıklı bir akıldan çıkabilecek eşi benzeri görülmemiş bir kurgu ve öyküye sahip.

-spoiler-
    ama genel görüşe ben de katılıyorum. malkovich'in kendi içine girdiği sahne filmin tutarlılığıyla pek örtüşmüyor sanki. fazla fantastik olmuş. ben malkovich tünele girerken karşılıklı duran iki ayna gibi sonsuza dek tüneli göreceğini ya da buna benzer döngüsel bir şey düşünmüştüm. olsun yine de önemli bir noksan değil bu. sadece 10/10 luk bir filmi 9/10 yapıyor benim gözümde..
    -spoiler-
    jeo-ipek
    jeo-ipek

3 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    John malkoviç olmak. Anlaşılmazsa bir eziyet. Anlaşılırsa bir şaheser olan film. Yani anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az gibi :) Senaryo kralı Kaufman gene döktürmüş kalemini ve çok ilginç bir film çıkarmış. Başarılı.
    kaankarsan
    kaankarsan

4 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Ne kadar övgü yağdırılsa az gelecek bir film. İnceden reality showları eleştiren, birçok yere dokunduran fakat bunu komik bir şekilde yapan mükemmel bir film. Kaufmann'ın başarısı... Çok çok iyi bir film...(9/10)
    ihate-clowns
    ihate-clowns

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    işte size sürrealist bir sinema örneği daha..neden aramamızın gerekmediği,soru sormanın en büyük hata olduğu ve senariste hayranlık uyandıracak bir film daha..izleyin ve bunu siz de keşfedin..8/10
    alisan-sahin
    alisan-sahin

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
    sürrealist bir başyapıt (yeniden doğuş) hiçkendizi başka birinin beyninde hissettinizmi ve bu beyin john molkovichin beyni ve john m kendi beynine girerse ne olur john molkovich,john molkovich,john molkovich,john molkovich dün tv 8 de tekrar gösterildi ve bir daha izledim gerçekten sıradışı bir başyapıt ...
    Bekir H
    Bekir H

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    john malkovich neden böyle bir flime onay vermis anlamadım ben izledim ve tam bir hayal kırıklıgına ugradım anlamsız bir flim olmusss
    esat-ozcan
    esat-ozcan

2 Nisan 2005 tarihinde eklendi
    Farklı konusuyla diğer fantastik yapımlardan ayrılan hakettii ilgiyi görememiş bir film.Malkovich in kendi beynine girdiği sahne bana göre de filmin en matrak ve önemli sahnelerindendir.Ayrıca John Cusack çok sağlam ilerliyor.
    Hande çelenk
    Hande çelenk

19 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    ben filmi beğendim. ve bana alice harikalar diyarında'yı hatırlattı. o küçük kapı falan. film güzeldi ve eğlenerek izledim.
    no-one-2
    no-one-2

25 Ocak 2004 tarihinde eklendi
    john malkovich çikolata yese izlerim :) ki rounders’ta yiyor..ben de izliorum :)