Uzun Hikaye
3,8

Demirtas
Demirtas

26 Ekim 2012 tarihinde eklendi
İnsana umut veren, kendini iyi hissettiren filmler vardırya, "Uzun Hikaye" o filmlerden. Film boyunca hüzünleniyorsunuz, üzülüyorsunuz, yeri geliyor tebessüm ediyorsunuz ve sürekli umut ediyorsunuz. Film genç arkadaşlara pek hitap etmeyebilir. Bu doğal. Çünkü filmden birşeyler alabilmek için bazı yaşanmışlıklara ihtiyacınız var. Özellikle orta yaş ve üstü izleyiciye kesinlikle tavsiye ederim.
fisiltidanibaret
fisiltidanibaret

5 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Filme mükemmel demek zor ama bence gayet yalın ve sevimli bir film olmuş. Bu filme hiçbişey olmazsa bile sadece afişinde yazan yönetmen ve başrol için gidilir.Bu noktada biraz vefayı hakkettikleri kanaatindeyim.
Filmin Türkiye box office sıralamasında bu kadar aşağılarda kalması içinse tek söyliyeceğim var:
Yazıklar Olsun!
kaan paker
kaan paker

18 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Babam ve Oglum etkisi yaratan bir film degil, daha çok bir roman havasinda konusu var ve tempo olarak tatmin edici. Zaman zaman etkileyeci birkaç sahne var duygusal anlamda . spoiler: Tugçe Kazaz'in filmin 2 nci yarisinda olmamasini handikap olarak degerlendiriyorum, dogum esnasinda ölmesi ve filmin geri kalan uzun bölümünde olmamasi basrol oyuncusunun erkenden oyundan düsürülmesi ciddi bir eksiklik.
Izlenilebilir bir film olmayi basariyor eksiklerine ragmen . spoiler: Filmin en güzel sahnesi balondan atilan güller, Italyan ask filmlerini animsatti bana . O sahnede tami görsel sölen ve romantizm basariyla sunuluyor.