KaliteTAKİP
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
ailenizle izleyebileceğiniz tam bir aile filmi konusu fena olmayan sıcak komik eğlenceli tabi oyunculukla birleşince Adam Sandler da ağırlığını koyduğunda şiddetle tavsiye edebileceğim bir film ortaya çıkıyor iyi seyirler...
Duygusallıkla mizahın harmanlandığı ortalamanın üstünde bir komedi.90'lı yılların Adam Sandler filmografisinde bu duygusal tonuyla ayrı bir yerde duruyor.
Bir Adam Sandler hayranı olarak şunu söylemeliyim.Kesinlikle çok ince işlenmiş bir film.Hem espri anlayışı hem de dram miktarı çok düzeyli tutulmuş.Benim hoşuma gitti film.Bu tarz konular hep hoşuma gitmiştir zaten
Tipik bir sadler filmi fena da değil ailecenerekten hoş vakit geçirerek izleyebileceğiniz bir film.İzlediğimde babalık duygularım tavan yaptı(baba felan değilim :) )
Bu filmi seyrederken gerçekten bazı yerlerinde hüzünlendiğimi hatırlıyorum .Çok tatlı bir filmdi adam sandler yine üstüne düşeni yapmış..Ama ufaklık da çok tatlıydı!!!
ben zaten Adam Sandler hastasıyım bu filmde ayrı bi güzel oynamış.. tüm babaların hatta babası olan herkesin kısacası kimsenin hakkı kimsede kalmasın herkesin izlemesi gerekir diye düsünüyorum en azından tavsiye edebilirim filmi...