Teksas Katliamı
3,7

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
Beklediğim gibi çıkmadı ilk yarım saat hiçbirşey yoktu. Serinin bu ilk filminde daha çok korkmak, daha fazla şey bulmak isterdim ama olmadı. 10/7
widmark-2
widmark-2

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tobe Hooperın yarattığı takdir edilesi ortam pek çok şeye neden oldu. Korkunun tanımı bu filmle yapıldı , o leatherface idi o trajediye sebebiyet veren bi anti-kahramandı. Mutlaka izleyin , kaçırmayın.
SuzAnna D.
SuzAnna D.

12 Eylül 2020 tarihinde eklendi
"Korku"filminin ne oldugunu ilk bu film sayesinde ogrenip sevdim!..Koltuga yapisarak izlemistim korkudan ilk izledigimde hala izlenilebilirligi var!
wherearethevelvets
wherearethevelvets

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Karavanlarıyla konsere gitmeye çalışan 5 hippinin başına, yamyam bir redneck aile musallat olur. Benzer filmlere örnek teşkil eden bu film, gerçek bir olaydan uyarlandığı için de hayli tüyler ürpertici. Sinema tarihine 'leatherface' adında, cesetlerin yüzünü yüzerek kendisine maske yapan bir karakteri hediye eden film, hem gerçekçi çekimleri (ölüm sahneleri uzaktan ve çok doğalmış gibi çekilmiş) ve yerinde verilmiş duygusal tepkilerle (kızlar gerçekten çığlık atıp kaçıyorlar, mış gibi yapmıyorlar) iyi bir korku filmi seyrettiğinizi hatırlatıyor. 'Demek teen slasher böyle birşeymiş' dedirten, baş jeneriğinde bile tüyler ürperten bu acımasız filmi herkese tavsiye ediyorum.