ozzy-badd
29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
'Arkadaşlar toplanır , eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için bir arabayla -genellikle- en esprili arkadaşın eski evine giderler- ama onları tahmin edemeyecekleri bir tehlike beklemektedir' türünün - tür diyorum çünkü bu tarz konuya sahip film 'tür' diyebileceğimiz kadar fazla - en iyi işlenen , en az saçmalık barındıran , en gerçekçi , zaman zaman karakterlerin yerine kendinizi koyduğunuz ,müthiş bir teen-slasher örneği .
Yönetim ve atmosfer inanılmaz başarılı . Şiddet ve vahşet sahneleri çok gerçekçi . Leatherface de efsanedir zaten :) .
Filmin o dönem birçok zorluk ve oldukça düşük bir bütçeyle çekildigini dikkate alın ve yorumlarınızıda lütfen buna göre yapın. Öncelikle izlediğim en iyi slasher filmlerinden birisiydi senaryosu ve hikayesi ilk filmde biraz zayıf kalsada eger slasher türünde bir korku filmi arıyorsanız bu film ve genel anlamda teksas katliamı serisi sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.