jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
19 Şubat 2014 tarihinde eklendi
De niro'dan güzel bi komedi filmi çıkmış,mafya babasını canlardırdığı paul vitti karakteri oldukça matrak biri ve ona da psikoloğu olarak billy christal eşlik ediyor komedi,aksiyon hepsi mevcut,izleyin...
Robert De Niro ve Billy Crystal dan harika bir komedi yapımı olmuş. İkinci filmi sanki biraz daha başarılı olmuş. Onu da mutlaka izleyin. (Analyze That)
çok eğlenceli bir film. bu rolünde robert de niro’ya hayran olmakla birlikte kesinlikle ağlama rolü yapamadığını da fark ettim :) çok çok zevkle izledim, izlerseniz kesinlikle pişman olmazsınız.
hayatımda izlediğim en zevkli filmlerden biri r. de niro gibi bi usta komedi filmindede oyunculuğunu gösteriyor iyi oyuncu dediğin her türlü filmde oynar der gibi bi mesaj veriyor.. defalarca izlenecek ve her seferinde gülünecek bi film
oldukça eğlenceli bir film. tokatlama sahnesi harikaydı ama benim favorim "anlamadığım kelimeleri not al, hepsinin ne anlama geldiğini bilmek istiyorum. eğer bizimle bu şekilde savaşmak istiyorsa hepsini bilmeliyim" :)
bence vurdulu kırdılı mafya filmleri yamasınlar komedi içinde mafya çok daha hoş duruyor