Çok güzel bir animasyon kere izledim birincisini oğlumla izledim biraz onunla başetmekten pek keyif alamamıştım ama ikinci kere baştan sona izledim ve evet budur diyebilirim rahatlıkla...
ben bu filmi alt yazı da olsa izledim bu film çizgi karekterlerden yararlansa da gerçek bir aşkı anlatıyor bana göre. Ve çocuklar da olsa geçler de olsa izlemenizi tafsiye ederim :D
İzledim gerçekten oldukça duygu yüklü bir filmdi. Konusu oldukça güzeldi ve Olaf çok sevimliydi. En çok Olaf'ın Anna için erimeyi göze alması kısmı duyguluydu ama yine komediye bağlandı. Karışık ve bir o kadar güzel bir film. İzlemenizi kesinlikle öneririm.
şuan objektif bir eleştiri yapıcam film bana hitap etmiyordu fakat hikaye bağlamalırı güzel ayarlanmıştı ki şarkılarıda bir o kadar iyiydi ama dediim gibi bana hitap eden bir yapısı yoktu ama buna rağmen aşşşşşşırı beğendim 2 filmini 1. filmin etkisini bozucak diye korkup izleyemiyorum