4,1
Karlar Ülkesi hakkında görüşlerin ?
16 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Çok güzel bir animasyon kere izledim birincisini oğlumla izledim biraz onunla başetmekten pek keyif alamamıştım ama ikinci kere baştan sona izledim ve evet budur diyebilirim rahatlıkla...
21 Ocak 2014 tarihinde eklendi
ben bu filmi alt yazı da olsa izledim bu film çizgi karekterlerden yararlansa da gerçek bir aşkı anlatıyor bana göre. Ve çocuklar da olsa geçler de olsa izlemenizi tafsiye ederim :D
24 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Kesin başyapıt! Klasikleşecektir bence. Şu ana kadar çok seviliyor. Ekibi harika ve yanı sıra eğlenceli. Frozen 2 falan gelse düşünün :) :)
3 Şubat 2014 tarihinde eklendi
gerçekten çok hoşuma gitti ama hans ı dövesim var.
16 Şubat 2014 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film izlerken kendimi aynı duygular içinde hisettim.
9 Şubat 2014 tarihinde eklendi
İzledim gerçekten oldukça duygu yüklü bir filmdi. Konusu oldukça güzeldi ve Olaf çok sevimliydi. En çok Olaf'ın Anna için erimeyi göze alması kısmı duyguluydu ama yine komediye bağlandı. Karışık ve bir o kadar güzel bir film. İzlemenizi kesinlikle öneririm.
18 Ocak 2014 tarihinde eklendi
çok ama çok güzel bayıldım sizin bu duyguyu siz de yaşamalısınız
26 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
şuan objektif bir eleştiri yapıcam film bana hitap etmiyordu fakat hikaye bağlamalırı güzel ayarlanmıştı ki şarkılarıda bir o kadar iyiydi ama dediim gibi bana hitap eden bir yapısı yoktu ama buna rağmen aşşşşşşırı beğendim 2 filmini 1. filmin etkisini bozucak diye korkup izleyemiyorum
18 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi...İşallah beğenirsiniz...Tercih ederim.
12 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Çok güzel bir sadece benim için...
spoiler:
[spoiler][/spoer]il
29 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Çok güzel bir flm gerçekten bayıldım herkeze öneririm
2 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Film için duyduğum yorumlardan okuduğum eleştirilerden yola çıkarsam bir Disney başyapıtı gibi görünük için sabırsızlanıyorum.
25 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Bence tum zamanlarin En iyi animasyonlardan bir tanesi. Kucuk buyuk herkesin izleyebilecegi bir film. Herkese oneriyorum.