Dracula: Başlangıç
    1,8
    Dracula: Başlangıç hakkında görüşlerin ?

Berre zeynep U.
    Berre zeynep U.

6 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en berbat film bütün salon filmin yarısı olmadan çıktı benim anladığım şey şuydu biz Türklerden hala korkuyoruz onları yenemicegimizin farkındayız bu yüzden dünya sultanini hayali bir kahramanla yenip egomuzu tatmin etmeye calisiyoruz
    Nasiha a.
    Nasiha a.

5 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    izlerken rahatsız olduğum başka film izlediğimi sanmıyorum türkleri tüm dünyaya barbar iğrenç kötü gösteren iğrenç bir filmdi.Paranıza yazık etmeyin ....
    Ata Kalinyazgan
    Ata Kalinyazgan

5 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    (...) İlk uzun metrajına imza atan Gary Shore, Dracula'nın kökenine inerek Stoker'ın efsaneyi yaratmasını sağlayan tarihi olayları ele alıyor ve bugüne kadar kötücül bir canavar olarak tanıdığımız Dracula'yı kahramanlaştırıyor. Hikayede Dracula yani Kazıklı Voyvoda, ailesini ve halkını korumak için her türlü fedakarlığı yapacak bir kahraman, Fatih Sultan Mehmed ise zalim bir kötü adam olarak resmediliyor. Tarihi gerçekleri çarpıttığı için yağacak tepkilere karşı bunun bir fanteziden ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Türklerin olduğundan daha barbar gösterilmesini kafaya takmayıp milliyetçi bir düşünceyle filmi izlemezseniz gayet keyif alabilirsiniz. Tabii yine de sonuna kadar dayanmak için türü sevmek şart.
    Erdem  U.
    Erdem U.

5 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Bu filmi ülkeye sokan salaklar filmde tamamen türkler kötülenmiş siz nasıl benliğinizi koruyorsunuz . Türkiyede yaşayanlar türk olduklarını kabul ediyorlar ama türkleri kotuleyen bi filmi ülke sınırlarından içeri sokup milyonlara izletiyorlar. Böyle bi şey ben hayatımda görmedim .
    Hem tek kişi 10.000 kişiyi tek başına nasıl öldürebilir akıl mantık az bişey .Ulan tarihte fatih sultan mehmet hanı kim öldürmüş be. Bence bu film türkleri kötüleyici olarak kabul edilmeli ve tamamen vizyondan kaldırılmalı .
    okan n.
    okan n.

4 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Tarih ile hiçbir alakası yok, dünya üzerinde bundan daha berbat ve saçma bir film izlemedim.
    Türkleri ve Müslümanları hedef alıp kötü, barbar, acımasız, değersiz gösteren, pislik abidesi bir deli zırvası... Sakın para verip izlemeyin, izlettirmeyin. Bu berbat film bozuntusu yerine televizyonda reklam izleyin çok daha iyi.
    Bu filmi yapanları Allah-u Teala bildiği gibi yapsın.
    Can S.
    Can S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    kendi pislik tarihlerini temizlemek için bizim şanlı tarihimizi kullanmış kokuşmuş beyinliler..
    the-good
    the-good

4 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Boş kafalı bir avrupa ülkesi veya ABD vatandaşı olsanız ve içi boş aksiyon filmlerinden hoşlanıyo olsanız izlenebilecek bir film derdim. Ancak özellikle kültürel değerlerine sahip çıkan ve aynı zamanda seneryo derinliğine de önem veren bir Türk vatandaşı iseniz bu film otobüs seyahatinde bile izlenemez. Keza Türkleri barbar ve acıması olarak gösteren, tarihi kendi kafasına göre tamamen çarpıtan ve baştan sona boş aksiyon sahneleriyle dolu olan beş para etmez bir film...
    TC Halit Ç.
    TC Halit Ç.

3 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    İlk filmini yapan bir yönetmenden daha fazlası beklenemezdi zaten. Tamam Osmanlı'yı eleştirebilirler ama eleştirmekten ziyade haksızlık yapıpta tek taraflı olarak anlatamazlar. Osmanlı'yı barbar, Cihan Fatih'ini ise bir zalim olarak gösteremezler. Ayrıca filmdeki Türk karakterlerini daha gerçekçi yapabilirlerdi, Fatih'in yanındaki o 2 kişide bi Türk'te bulunan hiç bir özellik yoktu özelliklede saçları. Son olarakta bazı sahnelerde Türk askerleri sanki sapıkmış gibi vurgu yapılmış. Kısaca geçmişimize hakaret edilmiş. İzlemeye değmez. Ha bazı sahnelerde de Türklerden ne kadar korktuklarını belli etmişler "Türkler böyle devam ederlerse yakın da avrupadaki herkes Türk olacak" ve "Türkler buraya keşife gelmişler, keşfettikleri her yeri feth ederler" gibi. Hoşuma giden birkaç sahneden ikisiydi bunlar.
    Hasan K.
    Hasan K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    kesinlikle yalanlar üstüne yapılmış: TÜRK tarihini hiçe sayan saçma sapan bir filmdi sırf acaba ne kadar bizi aşşalıyorlar diye gidip izledim filmin yarısında çıktım kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü FATİH SULTAN MEHMET ATAMIZI onun merhametli olduğunu bildiğimiz gibi tam aksine zalim ve kibir dolu biri olarak gösteriyor biraz ve TARİHİMİZİ böyle gösterek TÜRKLERİ barbar bir toplum olarak gösteriyorlar ve bunu başarıyorlarda.
    Murat D.
    Murat D.

3 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar buradan değerli türk seyircisine sesleniyorum sinemada gitmeyin alin evinizde izleyin ki hasilat yapmasin iyi kötü efektler felan birakin olsun sonuçta ecdadimiz düşman konumunda ve buradan osmanliyi eleştiren türklere(!) sesleniyorum eğer gerçek atatürkçü ve atatürk milliyetçisi iseniz sanki osmanliyida şanli Hunu da seversiniz.sakin insanların hassas tarihleri hakkında bu kadar pervasizca konuşmayin ve diş ülke tarihlerinde önce biraz Atatürkü anlamaya çalişin