Dracula: Başlangıç
    1,8
    Dracula: Başlangıç hakkında görüşlerin ?

Kadir Ö.
    Kadir Ö.

23 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Tarihimize küfürden başka birşey değildir. Bu filme emeği geçenlerin a.... k..... kısacaa bu !
    Yaşar Batuhan S.
    Yaşar Batuhan S.

19 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Film gerçekten 5 para etmez kurgu yapmaya calısmısslar fakat tarıhe hakaretten başka bır yere goturememısler olayı ..
    Zeynep Şevval D.
    Zeynep Şevval D.

18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Türk'leri yenik, güçsüz duruma nasıl düşürürüz diye düşünmüşler böyle bir şey yapmışlar. Bana burada sanatsal olarak değerlendir falan demeyin. Tamamen ırkçı bir düşünceyle yapılan filmi, böylesine hakaret barındıran bir şeyi izleyip onlara para kazandırmamalıyız. Gitmeden önce filme yapılan yorum ve eleştirilere bakmadığım için çok pişmanım, siz siz olun da gidip onlara para kazandırmayın. Twitter'da bir şey görmüştüm "Tarihsel olarak başaramadıklarını sanatsal olarak başarmaya çalışıyorlar."
    ŞöLen A.
    ŞöLen A.

18 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Siz bu filmi yapabiliyorsanız eğer Türklerden yeterince korkmamışsınız demektir. Hatırlayacağınız gün de gelir merak etmeyin.
    fatma b.
    fatma b.

17 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    film sahneleri çok güzel. yalnız Fatih'in o şekilde zalim bir eşkıya gibi gösterilmesi yanlış olmuş. tarihe saygı duyulmalı!
    İlhan K.
    İlhan K.

17 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenmemesi gereken bir film resmen geçmişimize Osmanlı İmparatorluğuna ve Türklüğe hakaret edilmiş.Bir an önce şikayet edilip yayından kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.
    Ali T.
    Ali T.

16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeye değer ve eğlenceli buldum. Bir film illa da gerçekleri yansıtacak diye bir kaide yok. Filmler hayal ürünüde olabilir. Fatihin bu şekilde ölmedigini veya vampir diye birşey olmadığını herkes biliyor. Bazı sahnelerde türkçe konuşmaları muazzam bir ayrıntıydi.
    Hoşuma gitmeyen tek şey saçlarını ormus sarışın Türk ve onun davranışlarıydi.
    ibrahim d.
    ibrahim d.

16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlemeyin filmde kalite zaten yok. Ayrıca Osmanlı'ya ve Türklere hakaret içeren bir film. Birazcık atasına aidiyet ve Hamiyet duygusu olan bu filme gitmez
    Görkem Ç.
    Görkem Ç.

16 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Film tam anlamiyla berbat bizi o kadar zalim kotu bir toplum olarak anlatmislar ki sinir bozucu. Ne bize benzetebilmisler yada yakinlastirabilmisler. Resmen bildiginiz bize bu filmde HAKARET ediyorlar. Ne kadar guclu olsakta o kadar zalimiz ha ? bizi yenebilmek icin sadece canavar gerekir falan. Zaten burda bunun tamamen sacma bir efsane oldugunu vurguluyor. Bu filmin yapimcisi yonetmeni vs. Bu filmi yanitlarken bizim bununla ilgili ne dusunecegimizi acaba dusundumu hic. Birde utanmadan bizim ulkemizde yayinlariyor. Filmin sahipleri umarim bizim yorumlarimizi okumuşsunuzdur, bir cevap verinde görelim...!
    Ersoy Korkmaz
    Ersoy Korkmaz

15 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    her ne kadar birçoğumuz yaaa çok saçma fatih ölüyo böle film mi olur deselerde.. bence başarılı bir kurgu. O dönem osmanlıya olan korkuları ve haala süren osmanlı fobisini bir şekilde bastırmışlar. Bu Polat alemdar ın İsraile tek başına girip orduyu yok etmesinden farksız birşey :) o yüzden takılmayalım ...film güzel
    Arhan K.
    Arhan K.

13 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    KİMSE FİLM HAKKINDA BİR ŞEY YAZMAMIŞ HERKEZ KAFAYI F.S.MEHMET'LE BOZMUŞ ...SANIRSIN TEK BAŞINA FETİH YAPMIŞ. ( ALTTAFI BİR FİLM)
    Hakan A.
    Hakan A.

13 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Boşa vakit gecirdigim bir filmdi .. Kesinlikle izlemeyin..
    The-Erinch
    The-Erinch

12 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Devamını yaratabilmek adına tarihin katledildiği bir film olmuş. spoiler: tarihle aram iyi değildir ama Fatih Sultan Memetin de Dracula tarafından ısırılarak katledilmediğini biliyorum
    esinlenme olabilir ama bu kadar çarpıtmaları doğru değil;tabi belkide türk olduğum için ağır eleştirdim ama genede orada bir cümlesi vardı Dracula'nın.."seni tarihden silicek kadar" ....asıl tarihden silinen kim,tarihde adı kalan kim.... herneyse bunları gözardı etmeye çalışırsak görsellik,akıcılık iyi olmuş....
    Semih Y.
    Semih Y.

BİR TÜRKSENİZ BU FİLME GİTMEYİN BEN GİTTİM FİLMİN YARISINDA ÇIKTIM
    Berken G.
    Berken G.

12 Ekim 2014 tarihinde eklendi
    Drakula'yı yaratık haline dönüşmek zorunda bırakanın Türkler olduğu söylenmiş arkadaşlar,ancak o zamandaki bütün imparatorlukların tarzı toprak fethederek genişleme yönünde.yani eğer Drakula güçlü olsaydı II.mehmed vampir olmak isteyebilirdi.

Gelelim filme,açıkçası beğenmedim.çekimler güzel değildi,senaryo sona doğru iyice saçmalamaya başladı (etrafında kendine vampir ordusu kurması,sikkeler üzerinde dövüş sahnesi v.b.

Beğendiğim nokta,kendi halkına sayıp dökmesi oldu : "Sizi sefiller, bu şekilde mi bana teşekkür ediyorsunuz ?"