Ahmtbgr00
23 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Gerçek olaylarla alakasız hayali bir film, eleştiri olabilir ama bu osmanlı hükümdarlığına hakaret koskoca orduyu darmadagın ediyor benim için zaman kaybı olan bir filmdi.
Hiç bir filme eleştiri yazmadım ama bu saçmalığa yazayım . Derhal yasaklanıp dava açılmalı. spoiler: n teyyare. çok şey yazacam da neyse bunu seyredip inanan nesil yetişmez inşallah
Gerçek tarihten bihaber senaristin makatından uydurmalar. Türklerindir gerçekten barbar ve vahşi olsaydı Osmanlı imparatorluğunun yüzlerce yıl hükğm sürdüğü bölgelerde ne kendi dilleri kalırdı. Ne de kendi dinleri. Türkler savaşçıdır, ancak adı üstünde savaşçı. Sadece asker olanlarla cenk yapmışlardır. Asla kadın çocuk yaşlılara karışmamış. Fethettiklrri yerlere medeniyet götürmüşlerdir. İzleri halen mevcuttur.
Keşke atalarımız bu filmde anlatıldığı gibi olsaydı da Avrupalıların yarısından çoğu. Afrikalı tamamı. Ortadoğu. Orta Asya. Hindistan civarları bize bile bile unutturulan hak din islama inanıyor olurlardı ve yine bize unutturdular Osmanlıca dilini konuşuyor ve yazıyor olurlardı mevcut 100 lerce dil ise unutulmuş olurdu. Ben film yapımcısı olsam bu filme inat gerçekleri anlatan bir karşı Dracula (kazıklı voyvoda) filmi çekerdim.
Tarihimize laf eden köpeklere bak atamız hakkında böyle yalan hitaplar allah belanızı versin. İlk önce Osmanlı tarihini okuyun Fatih'in hayatına bakın öyle film yapın
Filim resmen atmasyon.fatih sultan.mehmedin celadı .dracula dedikleri kazkli volvadanin kelesini alip fatih sultana getiriyor, fatih sultan mehmet kafasını kaziga takip tüm iatanbul ve sehirleri gezdiriyor. Film ama salamış ve fatih sultan mehmede ve tarihimize hakarettir bu film. Çünkü yalan dolan
Yazıklar olsun böyle filmi yapana yaptırana bunu yayınlayan netfilixe. Cihan fatihi olan fatih sultan mehmet hana bir hakarettir bu kabul edilemez. Bizans torunlarının kuyruk acısı belli oluyor. Ne yaparsan yap fatih sultan mehmet sizi yendi bir daha olsa yine yenerdi. Yaşasın Osmanlı yaşasın TÜRK Devleti...
Fatih gibi bir Cihan Padişahını saçma sapan göstermişler baştan sona tarihten ve gerçeklikten uzak bir film Kazıklı Voyvoda gibi bir caniyi iyi göstermek İstanbul Fatihini de böyle akildan uzak yorumlamak gülünç ve rezalet gerek oyuncular gerek yonetmen ve senarist gidip biraz tarih öğrenmeli ve hazımsızlık icin ilac kullanmayı ogrenmeli boyle bir yapım sadece onlar için utanç
Rezaletti tarih bilen demek istediğimi anlar türkleri kötü göstermişler resmen Yahudileri onun bunun çocukları yüksek göstermiş aptallar atalarımıza bu film saygısızlıktır lütfen protesto edelim
böyle filmler var oldukça insanlık kavramından 10 sene sonra bahsedemeyiz onlar şimdi böyle filmler yapabiliyorsa bu benim muhteşem atamın dinlerini özgürce yaşamasına izin vermesi sayesindedir gerçekten izlediğim en alçak filmdi umarım bunun gibiler bir daha atamın adını ağızlarına alırlarken ağızları yanar yok olur.Atamın kesip attığı tırnak bile olamazlar onlar anca kendi kafirlerini kahraman gibi göstersinler tarih gerçekleri yazdı,tarihi de Fatih Sultan Mehmet umarım bu senaroyu yazarlarken Fatih'in vlada yaptırdığı bedava yolculuğu unutmamışlardır. Bu film kısaca sövülecek film olsa da biz üstün türk ulusu ve MUHTEŞEM FATİH SULTAN MEHMET'in torunları olarak alçak romenlerin seviyesine düşmeyiz.
Film bastan sona Türk ırkının kötülemek film basli basina kuyruk acısı var sonda kazikli arkadas Fatih Sultan Mehmet i öldürüyor bu film hakarettir tarihten hatirlatma kaziklinin kellesi İstanbul turu yaptı
Anlarının Awları Gibi Film Yapmışlar. Öncelikle Fatih Sultan Mehmet Zamanında Olsa O Kuşatmalar Bütün Avrupa Birleşse Önünde Duramazdınız. Merhametli Türk ü Barbar Yapmışlar Kadın Çocuk Öldüren Felan. Daha Kuyruk Acıları Var İbelerin. B*k Gibi Film Beş Para Etmez.