4,3
Aşk Engel Tanımaz hakkında görüşlerin ?
24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
cocuguklugumun en saglam fılmlerınden bırı ozellıkle Julia Roberts hayranı olarak tam bır arsıvlık fılm ızlemeyen kaldıysa cok sey kaybeder bır kadın bu kadar cırkın olupta bu kadar etkıleyıcı nasıl olabılır sıddetle tavsıye edıyorum :)
22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ve sonsuza dek mutlu yaşadılar... 9
14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile , romantik komedi sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film bence. filmde Julia Roberts ve Hugh Grant a bir kez daha hayan kalıyosunuz. müzikleride filmin sevilmesine büyük katkı sağlıyo tabikide, özellikle final sahnesindeki müziği dinlemeden yerinizden kalkmayın derim.
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Seyrettiğim en iyi modern aşk masallarından ve aynı zamanda romantik komedi filmlerinin zirvesi. filmi ne zaman tv de görsem seyrediyorum. Replikleri ezberler gibi olduğum film. (:
27 Mart 2006 tarihinde eklendi
Gördüğüm en güzel aşk filmlerinden, seyretmeden önce hangi ruh halinde olursanız olun, kocaman güzel bir gülüş kondurabilen nadir filmlerden. Bir şaheser olmayabilir, fakat oyuncuların performansından müziklere kadar kendi iddiasını gerçekleştirebilmiş bir film bu. Mutlaka seyredilmesi gerek diye düşünüyorum.
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
romantik filmlerin tavan yaptığı 90lardan ve romantik filmlerin gediklisi haline gelmiş olan iki oyuncudan gayet tatlı bir yapım.rahatlıkla izlenebilir,dünyaca ünlü bir aktris ile sıradan bir kitapçının aşkını izliyoruz,sevgilinizle falan izleyebilirsiniz yani=)
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Vaktinizi iyi değerlendirebilecek şeker tadında film.Sıcacık ve eğlenceli.Julia Roberts ve Hugh Grantte birbirlerine bir o kadar uyumlulardı.Başarılı Romantik-Komedi örneği.8/10
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film de saçmalık yok mu var tabiki ama sonuçta sizi ekrana bağlamayı başarıyor.aşık olası geliyor insanın
9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
' the fame thing isnt really real you know,.. dont forget, im also just a girl, standing in front of a boy, asking him.. to love her ' repliği filmin özetidir.
29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
romantik komediler arasında bir numaram bu filmdir. ne kadar izledim hatırlamıyorum ama hiç bir zaman sıkılmadım. bir kere julia roberts ve hugh grant rollerine çok uymuşlar,birbirlerine de. rhys ifans da gayet dozunda bir komedi unsuru katıyor filme. en çok sevdiğim şarkılardan biri olan ain't no sunshine, she, i do, notting at all gibi hepsi birbirinden güzel şarkıları içeren soundtracki de cabası. konu sıradan evet biliyorum :) ama kim böyle bir aşk hikayesi yaşamak istemez ki ?
18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
romantiklerin çok hoşuna gidecek bir aşk filmi oyunculara zaten laf yok ikisi de süperdi özellikle de filmin müzikleri çok güzeldi filmdeki diğer krakterler de da çok değişik ve filme renk katan karakterlerdi bence 10/8
18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
müthis film. him'in love metal'i gibi bende love başyapıtı diyim bari. yanlıs küçükken izlediim filmlerdendi (yok abarttım kazık kadarmısım:P)nese altyazılı izlemiştim o zamanalar kafam allak bullak olmuştu o zaman pek sinir olurdum altyazılı filmelre sürekli bi tarafını kaçırırdım. (haha artık cnbce den baka tv izlemiyorum oysakı)neyse konudan baya uzaklastım . kesinlikle mütis 10/7
11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
Sıcak bir film.Ben sevdim.Özellikle finalini.Hugh herzamankinden daha yakışıklı:)
10 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Bu filmin üstüde romantik komedi tanıyan var mı? Tanıştırsa bizi..
26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
keyif verici son derece etkilendiğim bi filmdi haklıymışsın nico müzikleri süperrr:)