film dedigin böyle olur... süper... hugh grant in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bu filmde gördüm... bu adamın kendine has mimikleri bile filmi başka boyutlara taşımış julia da çok iyi iş çıkartmış ve senaryo muhteşem 10 uzerınden 10 kacıran cok sey kacırmıstır... izlediğim en iyi 5 film arasında diyebilirim...
' the fame thing isnt really real you know,.. dont forget, im also just a girl, standing in front of a boy, asking him.. to love her ' repliği filmin özetidir.
romantik filmlerin tavan yaptığı 90lardan ve romantik filmlerin gediklisi haline gelmiş olan iki oyuncudan gayet tatlı bir yapım.rahatlıkla izlenebilir,dünyaca ünlü bir aktris ile sıradan bir kitapçının aşkını izliyoruz,sevgilinizle falan izleyebilirsiniz yani=)
Seyrettiğim en iyi modern aşk masallarından ve aynı zamanda romantik komedi filmlerinin zirvesi. filmi ne zaman tv de görsem seyrediyorum. Replikleri ezberler gibi olduğum film. (:
1999 da izledim ve bunu her ay yapıyorum mükemmel bir romantik komedi bidaha böle güzel bi fil çekileceğini sanmıyorum.julia roberts bi kez daha o eşsiz oyunculuk kabiliyetini gösterdi...
Vaktinizi iyi değerlendirebilecek şeker tadında film.Sıcacık ve eğlenceli.Julia Roberts ve Hugh Grantte birbirlerine bir o kadar uyumlulardı.Başarılı Romantik-Komedi örneği.8/10
filmi kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile , romantik komedi sevenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film bence. filmde Julia Roberts ve Hugh Grant a bir kez daha hayan kalıyosunuz. müzikleride filmin sevilmesine büyük katkı sağlıyo tabikide, özellikle final sahnesindeki müziği dinlemeden yerinizden kalkmayın derim.