4,3
Aşk Engel Tanımaz hakkında görüşlerin ?
4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
senaryoyu beğenmedim julia robertsı sevmeme rağmen film beni çok sıktı sanki ilerlemiyor gibi geldi çok sıkıldım hatta tamamını izleyemedim
23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi soundtracklerinden birisine sahip başarılı bir romcom.
31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Yahu bir filmi izlemeye hiç mi doyulmaz sene 2011olmuş... Süper oyunculuk, mükemmel bir romantizm.
4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bu film büyülü hayatımın filmi diyebilirim defalarca izledim ve izlemektende bıkmıyorum bir film nasıl bukadar güzl olabilir mutlaka izleyin ve emin olun ki sizde bu filmin sadık bir hayranı olacaksınız
1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
ya olay basit aslında, yaşanan zamanı anlatan güzel bi romantik film ve bazılarına göre sıradan..aslında geniş bakış açısıyla bana göre de sıradan ve masalsı ama bu filmde bambaşka,sıcacık bir şeyler var. oyuncuların her biri birbirinden sevimli, rolüne uygun,eğlenceli ve kendince dev adam. başroller zaten su götürmez derece başarılı insanların ellerinde.bilmiyorum ya müzikleriyle,oyuncularıyla bin defa da seyretsem asla bırakamayacağım bir film sanırım.
12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Favori filmim.... Televizyonda tekrar tekrar yayınlanıyor ve ben de tekrar tekrar izliyorum.. Bu filmde başka bi hava başka bi sıcaklık var!..
15 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bu film bence tarzında bir numarabenim herzaman dediğim bir laf vardır bir film çok iyiyse müzikleride o filme eşlik etmelidir bu filmin müzikleri de mükemmel özellikle ronan keatingin müziği enfes insanı etkileyen güzellikte herkese tavsiye ederim
7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Julia Roberts'ın en süper filmiii tabii bi de işin içinde hugh grant oluncaaa ne diyebilirim..bırakalımda onlar konuşsun
Julia'nın şu sözlerini hatırlarsınız umarım..
the fame thing isn't really real, you know. don't forget -- i'm also just a girl. standing in front of a boy. asking him to love her.
Ve ühüüüüüüüüüüü .. :(
31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu zamanda böyle filmler çekilmiyor...aslında oldukça sıradan ama oldukça da samimi...evdeki çocuk spike mıydı ne..çok komik bi tip.en iyi olmasada oldukça ii.10/8
8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
inanılmaz... eğer bir gün böyle bi hikaye başınıza gelirse, bu filmi seyretmekten vazgeçebilirsiniz seyrettiğim en romantik komedi...ayrıca Hugh Grant e ayrı bir parantez açılması lazım ki bi adam ancak bu kadar mimikleriyle oynayabilir... mükemmel
11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hugh Grant ta nasıl bir saç var öyle yatıyor kalkıyor hep aynı :) film gayet güzel bir filim izlenmesi gerekir..
15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
sadece bir film degil bence ..aşkın nekadar sınır tanımaz ve çılgın bişi oldugunu anlatıyor..karşılıklı olunca engel tanımıyor ..
21 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Senaryosu kendine has ancak çok fazla ilgi uyandıran ve kendi içine çeken bir yapım demek biraz zor olabilir. Romantik- aşk filmlerinde aradığınız o masalsı dokuyu bulmak da zor. Kaliteli oyunculara rağmen bana kalırsa aldığı puanın biraz daha altını hak eden bir yapım. Kötü değil ancak iyi klasmanına koymak biraz fazla iyi niyetli bir yaklaşım olur diye düşünüyorum.

Çıktığı dönemde ilgi uyandırmış ki romantik filmlerin zirve olduğu bir dönemden bahsediyoruz. Muhtemelen bunun da ekmeğini yediğini düşünüyorum ancak günümüzde bana kalırsa pek çok rakibi var diyebilirim. Orta halli bir aşk filmiydi demek en hakkaniyetli olanı olacaktır.
24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
oyunculuklar çok iyi zaten o tartışılmaz ama konu çok vasat ve rutin yani. sürükleyici bişi yok sonu da belli ortasıda...
26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
en beğendiğim romantik filmlerden birisi julia roberts ve hugh grant bu filmde tam bi bütün oluşturmuşlar harika bi film...