Bu akşam 3 aekadaşıom ile birlikte filmi birlikte izledik. Bu film zamanında çok hypelanmış ve tavsiye edilmiş bir filmdi. Buradan filmi öven, tavsiye eden dışarıda bu film hakkında konuşan (knk çok ii film yaa) diyen bütün herkesin inşallah tuvalette büyük abdestlerini yaptıktan sonra peçetelerinin bittiğini farkeder. Çok kötü film.
senaryo değişik olsada izlemeye değmez bir film oyunculuk dersen yerlerde.film sadece bi evin içinde geçiyor biraz gerilim var o kadar 2. si daha güzel.bu film vasat bi film .10/5
ne desem bilemiyorum. tamam, kabul ediyorum ki korku/gerilim filmlerinde aptal ana karakterlerin hata yapma payı vardır. bir olur, iki olur kabul edilir. ama aynı aptal ana karakterler yetmiş sekizinci kez aynı hatayı yapınca benim tölerans eşiğim oldukça düştü filme karşı. spoiler: filmin sonu ayrı bir rezalet. ölmesi gereken herkes yaşarken yaşaması gereken kişi -james- ölüyor ! hem de aptal ailesi için onca şey yapmışken. konu ve konsept ilgimi çekmişti ve bence doğru işlenseydi harikalar çıkarmış bu filmden.
SPOİLER İÇERİR AMA YİNE DE OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. Ya yemin ediyorum sadece bu yorumu yazmak için üye oldum. Ya filmi yarıda bıraktım. Bu kadar salak aile üyeleri olabilir mi? Oğlan zaten embesilin teki, kız sürtük ama diğerlerine göre 1 nebze daha akıllı zaten yarısında ağlıyor, bayılıyor. Anne desen ölecekler ama bu yanlış fln diyor. Tek akıllı baba aq. Akıl denen bir şey yok konsept harika film berbat. Arınma gecesi anarşi var o izlenebilir ama bu? Bunu izleyip de zamanınızı boşa harcamayın deli oldum izlerken