KaliteTAKİP
20 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi son durak filminden sonra ilk kez bir filmin konusu bu kadar baskın ve farklıydı artık aynı konular insanı bıktırmıştı bu film sizi başta konusu ve görsel şöleniyle gerilimiyle bir hayli etkileyeceğinden emin olun tek eksik oyuncu kalitesi ve filmin süresi biraz daha derine inerek seyirciyi içine çekebilseydi bana göre baş yapıt olabilirdi neyse sonuç olarak mutlaka izleyin pişman olmazsınız iyi seyirler...
Son zamanlarda izlediğim gerilimi ve heyecanı en yüksek konusu psikopatça bence,umarım amerika ileride böyle bir uygulama boş boş konuşmalarla hiç dolu değil,ilk başladığı andan son dakikaya kadar dolu gecenin başladığı an televizyon ekranından yapılan anons bile insanın tüylerini ü aklınıza şu soru gelebiliyor "acaba ben orda olsam kendimi nasıl koruyabilirim?".Sinema salonunda herkes pür dikkat filmi izledik,salonda çıt mi o kadar hat safadaki ben gerilmekten başıma ağrılar girdi.özellikle kalp ve tansiyon rahatsızlığı olanlar çen sene izlediğim "Yargıç" filminden sonraki favori filmim bu.
Farklı ve çekici konusu olan fakat işlenişi bakımından çokta farklı diyebileceğimiz bir film değında dediğim gibi filmin konusu gerçekten ilginç "bir gün boyunca bütün suçlar serbest" fakat bu konu maskeli bir grup psikopatın masum bir aileyi istismar etmesi gibi sıradan bir olaya dönüşünce film konusuna rağmen ister istemez insana çok farklı gözükmü baştan sona sürükleyici her an seyirciyi tetikte tutan genel olarak heyecanlı bir gerilim filmi fakat sakın filmi korkmak için izlemeyin çünkü saf bir korku filmi değil,gerilim-macera filmi ki psikopat maskeli karakterler aslında fazla derine inilmemesine rağmen özellikle baş psikopat rolündeki adam vs. iyi olmuş kızların eğlenerek koşuşturmaları falan gayet iyi hoş detaylar ve sinir bozucu bile sonlarına doğru aslında şaşırtmak istenmiş ama ben hemen hemen olayı çözdüm fakat belki sizi şaşırtabilir ki bence iyi bir son olmuş.Son olarak film vasatı kesinlikle aşan fakat illa izlenilmesine gerek olmayan bir film kategorisinde,sinemada izlenecek kadar kaliteli değil bana kalırsa fakat evde izlenildiği taktirde gayet keyifli,heyecanlı ve nerdeyse bir an bile sıkılmadan zamanınızı geçirebilirsiniz.