ozkanmumya
29 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Şimdiye dek izlediğim en iyi Eski Mısır filmi.Bir Hollywood klasiği.Film o kadar iyi çekilmiş ki,izlerken donakaldım adeta.Hiçbir filmi izlerken bu kadar heyecan duymadım.İkincisinde iş yok,ama ilkini beğenmeyenlere 'siz filmden anlamıyorsunuz!!' diyorum.
izlerken çok hatta gereğinden fazla eğlendiğimi söyleyebilirim.beklediğinizden fazlasını veriyor.kesinlikle klasikleşecek bir film.ikincisinden sakının,bu kadar takliti bide taxi'nin devam filminde görmüştüm
SÜPER BİR FİLM.RACHEL VE BRENDAN MÜKEMMEL DERECEDE UYUMLU BİR ÇİFT.KOMEDİ -MACERA TÜRÜNDEKİLERİN EN İYİSİ.BEN 'ÖDÜMÜZÜ B.MUZA KARIŞTIRDINIZ' 'SİZDE BİZİMKİNİ' LAFINDA KOPTUM.TAVSİYE EDERİM.CD'SİNİ ALIN İZLEYİN.
değişik bir film ama çok güzel değil hani sadece bilgisayar efektleri ve bazı komik sahneler dışında akılda kalıcı bişi yok... (sanırım bu filmin büyük ilgi toplamasının sebebi Türkiyede tabiki, Uzanlara ait medya aracılığıyla hem bedava bilet hemde promosyonu iyi etkiledi)