hafize-2005
1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerçekten hoş bi film... hikayede çok bildik unsurlar var ama bence izlenmeye değer :) ayrıca oyuncularıda es geçmemek lazım gerçekten ii iş çıkarmışlar ;)
Mısır Mitolojisine olan zaafım bu filmi izlememe yeter bi neden izlediğime pişman değilim harika ötesi bir film müthiş bir aksiyon zaman zamn ince espiriler ne diyiimm...!!!10/10
Bu filmi sinemada izlediğimde çok büyük bir keyif almıştım gerçekten filmde korku az komedi çok hemde çok heyecanlı ve macera dolu bir yapımdı çokda farklıydı ben çok beğenmiştim
bencede gelmiş geçmiş en gerçekçi mumya filmlerinden biriydi bu film..bana kalırsa devamından daha güzeldi bu ilk mumya filmi..ama ikinciside iiydi..ve tam yerinde bitti.ben daha devamının geleceğini düşünmştüm ama 2. den sonrası gelmedi nedense.belkide devam filmlerinin her zaman ii olmadığını düşünen yapımcılar herşeyi zamanında ve yerinde bırakmayı uygun buldular..tebrikler sayın yapımcılar :))
filmi birkaç defa izledim 1 ve 2 olmak üzere gerçekten süpper.ne ararsan var diyebilecegim ender filmerden biri. komedi,macera,gizem,fantastik,romantik,açgözlülük:)) tek kelime ile süpper. hele 1'de rick'in mumyayla ilk karşılaştığı sahne:)) izlemeyenler çok şey kaçırmış.
mumya serisini başlatan birinci film çok güzel ve eğlenceli.ben bu filme ilk başta çok önyargılı yaklaşmıştım.ama sonunda izleme şerefine ulaştım.sizde kaçırmayın derim.
Çok güzel film.Rachel Weisz çok iyi oynamış ayrıca burda gerçekten çok güzel.Brendan Fraser’ı da beendim.İyiydi yaaaa.Mumyanın The Rock olması çok iyi bir seçim!