Mumya
    4,3
    Mumya hakkında görüşlerin ?

redoxx
    redoxx

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Film sürükleyici ve ilgi çekici senoryosuyla seyredilmeyi yüzde yüz hak eden bir film...10/10
    sevketkop
    sevketkop

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten süper bir filmdi.
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

19 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Muhteşem bi filmmm o zamana göre bu kadar olur. Eğlenceli, ürkütücü, herşeyiyle süper.. fazla söze gerek yok kesinlikle izlenmeli 10/10 favorim...
    masterloka
    masterloka

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Film,tarihi sevenler için çok güzel ve bilgi verici.Bazı sahneler abartılı olsada gerçekten güzel bir film.Eski Mısırı sevenler kesin izlemeli.
    yasin-goka
    yasin-goka

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    süper ya bu seriyi çok seviyorum çok eğlenceli bi film
    cilidi
    cilidi

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    fazla abartılacak bi film değil ama güzel mükemmel değil 10/7
    serefsonmez
    serefsonmez

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Eski Mısır

Firavun 1.Set'in hükümdar olduğu eski Mısır'da Osiris'in yüksek rahibi olan Imhotep'in Firavun'a yaptığı kalleşlikle başlayan Mumya, seyredilmesi gerekli macera filmlerinden biri. Özellikle Imhotep'in (Arnold Vosloo) oyunculuğu görülmeye değer bir. (Arnold Vosloo John Woo'nun Zor Hedef "Hard Target" filminde de önemli bir rol ile karşımıza çıkmıştı.) Görsel efektler gerçekten mükemmel. San Francisco Chronicle'nin yazarı olan Bob Graham'ın dediği gibi "Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım." Gerçekten siz de anlayamayacaksınız.

ideefixe.com: 21.08.2006 yayımlanmıştır.
    Actor-Ums
    Actor-Ums

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    500 kere izlediğim bir film. mısırın gizemini bu filmde öğrenmek gerçekten heyecan verici.
    cbndnz
    cbndnz

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    İlk izlediğimde gerçekten çok beğenmiştim.Ama daha sonra televizyonda izledikce sıkmaya başladı ama ben yine de 10 üzerinden 10 veriyorum.
    mehtap6
    mehtap6

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bu filmi izleyeli çook oldu ama hatırladığım kadarıyla etkileyici,özellikle çekimleri ve efekleri süper olan bir filmi konusu da tabiki ilgi çekici.
    hrby
    hrby

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bu film benim için gerçekten çok güzel ve çok özel bir film.Bu filme 6 yaşında sinemayı ilk gördüğüm zaman ailece gitmiştik.Film gerçekten çok kaliteli.Bu filmi 13 kez izledim desem acaba bana inanırmısınız.Bir ara posterinide odama asmıştım.Bu filme hayranım.Mısır bilimi konusundada beni ufak bir araştırmaya sevk etti.Üstelik filmin müzikleride çok hoş.Orijinal Müzik albümüde elimde.Filmdeki müziklerden tutun,tüm ses efektlerine kadar herşeyi koymuşlar.Filmin sonunda cast bölümünde o müziklerden birkaçını dinleyebilirsiniz.Son olarak Rachel Weisz'ın güzelliğini ve tatlı yüzünü yansıtıyor.Brendan Fraser'inde yakışıklılığını ve tatlılığını yansıtıyor.Ben 10 puan verdim.Oyuncular çok kaliteli,yönetmen kaliteli,filmdeki makyaj efektleride çok kaliteli.Özellikle Anaksunamuna yapılan makyaj mükemmel.Sonuç olarak filmi çok seviyorum ve sevilecek bir film olduğunu düşünüyorum.Favorilerimin arasında The Mummy hep olacak.
    tarhansimsek
    tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    İki film de bence aynı kalitede ve izlenilebilr bir değerde. Efaktler ve mekan çok hoş. Görsellik ön planda. Ben valla ikisini de aldım dvd arşivim için. Çünkü bu güne kadar yapılmış en yetkin mumya filmleri. Hem eğlendirici olması da apayrı bir güel taraf. Her iki filme de 9/10
    whoneeddead
    whoneeddead