lejandro González Iñárritunun filmleri az ama bir filmini izlerseniz ve onun başka bir filmini hiç izlememenize rağmen önünze koyarlarsa hemen onun filmi olduğunu tahmin edebilirsiniz. Yine kesişme hikayaler ve bunu çok usta bir dille anlatan yönetmenden bir başyapıt...
Guillermo Ariaganın müthiş kalemi ve Alejandro Gonzales Inarritunun inanılmaz yönetmenliğiyle üçlemenin son ayağı babil muazzam bir sinema olayı...Inarritu ve Arraiaga ne yaparsa yapsın mutlak izlenmelidir...10/10
farklı hayatların kesişmesi;eskilerden bu tarz filmler çekilmesini düşünürdüm tabi bu kadar ayrıntıyı düşünemezdim :) izlenebilir ağır bir film japon kızın dramı beni çok etkiledi 7/10
Yıllar önce DVD sini seyretmeye çalışıp dayanamadığım bir filmdi. Başı o kadar kopuk yavaş ve manasız geliyor ki nerdeyse zulüme dönüşüyor. Fakat sonundaki olayların ve hayatların kesişimi mükemmel. Birçok kesişen olay filmi seyrettim, babel kesinlikle en iyi örnek. 7.5/10
hayatımda izlediğim en gereksiz uzunluktaki en saçma filmdi buna puan weren nesine wermiş anlamadım resmen uykumdan çaldı emeğe saygı duydum ama çok kötü yani we inanılmaz berbat film offf neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu kadar hakaret yeter sanırım..iğrenç..!
Kötü, sıkıcı, anlamsız...Film bittiğinde arkadaşımla bakakaldık birbirimize 'anlayan ötekine anlatsın' misali.Kesinlikle zevkler tartışılmaz ama ben bu filmi ve türevlerini sevemedim, sevemiyorum, sevemeyeceğim:)
hareket beklemeyin .. olay beklemeyin .. sadece kesisen hayatları anlatan bir dram ! kötü degil ama iyi de degil.. duragan yavaş yani benim tarzım degil .. 10/6
yitip giden hayatlar mı masumiyeti kaybolmakta olan çocuklar mı hikayey nereye oturtacağızı şaşırıyorsunuz filmi dün tvde izledim. kesişen hayatlarla yine harika bir iş ortaya koymuş yönetmen amerikalı kadını vuran çoban çocuğun suçlu olmasına rağmen babasından bir fıske bile tokat yemeyişi ama kerdeşlerine uygulanan şiddet, sağır kızın bu iletişimsiz dünyada bir de işitme engelli oluşu, dadının çocukları sahiplenişi filmin akılda kalan sahneleriydi
tam bir hayal kırıklığı çok sıkıcı zorlama ve sinir bir film maalsesf paraçparça aşklar ve köpekler gibi müthiş bir filmden sonra 21 gram ve babil çok kötü filmler geldi yönetmenden